sebnemkargaci Beta hcg 102,4 çıktı doktor değerin çok düşük kimyasal gebelik olabilir dedi kimler bu durumu yaşadı
elfmoom sebnemkargaci nerden hemen varmış bu kanıya, ben 24 ile öğrendim. 2 gün sonra birdaha verin yaklaşık 2 kat artarsa sağlıklıdır..
sebnemkargaci hemsireanne34 hemsireanne34 test verdiğimde henüz 2 günlük gecikmem vardı dün tekrar test verdim 180,7 çıktı
Gamzeyasarr Bende 404 şe öğrendim kimyasal mı diye doktora gitmeden bekledim 2 gün sonra tekrar test verdim 790 olmuştu 2 gün sonra testi yenileyin bir de kızlar benim son adetime göre 5+2 ama doktor dün 4 haftalık dedi neden acaba 🙄
rukiyeclk Ben 51 birle ogrenmistim 2 gun arayla kan verip 2 ye katladiktan sonra bir sorun yok 2 kani vermeden boyle yorum yapmak cok erken 15 sinci haftaya giriyorum cok sukur allaha hersey salikli gidiyor stres yapma cnm
Pinarr35 sebnemkargaci aaa cok sacma onemlimolan kac ciktigi degilki 2 gubde bir iki katina cikmasi sacmalamis doktorun
BsraAktr Nasıl direk böyle bir şey söyleyebiliyor çok ilginç. Ben 32 ile öğrendim ama kadın doğum doktoruna gitmeden önce iki günde bir acilde kan verdim düzenli artış oluyor mu diye ve 10 gün sonra falan da doktora gittim şuan 34 haftalık hamileyim
Melos12 sebnemkargaci bende pazar kan verdim değerim 70 lerdeydi doktor bana 2 gün sonra bunun 5 bin 10 bin olmasını bekleriz yoksa gebelik yoktur dedi bu doktorların geneli umursamaz saçmalama modundalar benim değerim 2 günde bu kadar çıksa ben hemen 9 ayı beklemeden doğururum 😂😂
Elifdikel sebnemkargaci düzenli artış önemli değer değil iki günde iki katı artmalı ben 31 le öğrenmiştim