Ebrar2727 zeynepin_annesiiii normal cnm artık bebek büyüdüğü için yeri dar ondan benimkide o şekilde kımıldaması yeter li gün içinde vurunca tepkide veriyomuş herşey yolunda demek 🥰
Ebrar2727 zeynepin_annesiiii bu arada aynı bende 39 haftalıgım salıya kadar sancım olmazsa suni sancı ile doğumum olacak
zeynepin_annesiiii Ebrar2727 benim kanlı akıntım geliyo ara ara nişan mı acaba sizdede var mı ? Ama ağrı sancı hiç birşey yok birde şu gibi akıntı geliyo
Ebrar2727 zeynepin_annesiiii arkadaşım devlet hastanesin de hemşire olduğu için yardımı çok oluyo onun için devlet hastanesine gidiyorum
Ebrar2727 zeynepin_annesiiii Bende akıntı ağrı yok bence sizde hemen bı görünün belki doğum gelmiş ola bilir sancısız
zeynepin_annesiiii Ebrar2727 yaklaşık bir haftadır sabahları su gibi akıntım geliyo doktora sordum suyun değil dedi . Kanlı akıntı ise 3 4 gündür peçeteye silinecek kadar. Geliyo . Kahverengimsi pembemsi
Cansukrb Bende 33haftama yeni girdim pazartesi gitmiştim ama bugün bı sabah hissettim şuanda sürtüp duruyorum ama sertleşme var haraket yok
zeynepin_annesiiii Cansukrb tatlı biseyler ye canım . Karanlık bir yere geç uzan . Doktorum bana öyle demişti . Haraketlerini hissedemeyip gittiğimde.