zeyzey89 bence bu söyledikleriniz çok acımasızca karşınızda henüz 7 haftalık bi hamile var olabilir bırakmamış olabilir ben de son sigaramı içtim bıraktım tiksindim çünkü şimdi ben tiksindim o tiksinmedi diye ben iyi o kötü anne mi hele bi de bişey olursa gelip ağlama ne demek onu gerçekten anlayamadım bi anne adayı bu kadar gaddar olmamalı dışarda biri fazla kilo almışsın dese saatlerce ağlarız siz ise klavye başında bi anne adayına bişey olursa sen yaptın diyebiliyorsunuz lütfen biraz vicdanlı olun benim annem 7 aylık bebeğini kaybetti sigara alkol nedir bilmez ona gelince Allahtan içene gelince kuldan mı geliyor? siz belki bu yazdıklarınızı unutacaksınız ama bu sözleri söylediğiniz kişi unutmayacak Allah korusun en ufak bi aksilikte aklına gelecek kendini suçlayacak kimsenin vicdan azabı sebebi olmayın rica ediyorum kimse sizin anneliginizi sorgulayamadığı gibi siz de kimsenin anneliğini sorgulayamazsınız yoksa dışarıdaki insanlardan bi farkımız kalmaz biz gelecek yetiştireceğiz vicdanlı merhametli olalım