Pinpirikanne suslubocu vala bnde zor duruyorm belki adete bikac gun kala yaparım adet olcam hissi bndede basladi nedense adet takvimi 1 hafta var dyor aama
Naziko Pinpirikanne Pinpirikanne ben de inanılmaz sık idrara çıkıyorum yaa bu hamilelik belirtisi mi 🎉 Son 5 gündür rahatsız edici şekilde çok idrara çıkıyorum.Dün normal test vardı evde onla test yaptım negatif geldi (9 gün kala yapmıştım yani testi) biraz aceleciyim sanırım😂 şimdi bilerek test almıyorum dayanamayıp yaparım diye erken gebelik testi alıcam adet günüm yaklaşınca
Naziko Pinpirikanne Pinpirikanne evet canım yapıcam sadece negatif görmek istemediğim için biraz daha bekliycem
Pinpirikanne Naziko ne kadar fiyata alyn canm testleri bn oglumdan beri 2015 ten beri hic almadim 🤭🤭🤭
Pinpirikanne Bnde pazartesi yaparsam 3-4 gun kalms oluyor adete cikar mi acaba varsa camm yapsam pazartesi
Pinpirikanne Kizlar az once bi midem bulandi basim döndü ayaklrm kesilir gibi oldu suratm sapsari oldu tansiyonum dusse desem yeni yemek yemistm yani anlamdim olablr mi acaba ya pazartesi adetime 3 gun kaliyor normal test alsam yapsam cikar mi acaba ??
Briahll Pinpirikanne erken gebelik testi alırsan 3 gün kala çıkar bence canım benimde bugün regl günüm erken gebelik testi yaptım anında kıpkırmızı 2 çizgi çıktı yarın kan vermeye gidicem inşallah . Bence sende 3 gün kala yapsan silik te olsa çıkar diye düşünüyorum😊
Pinpirikanne Briahll aaa hayırlı olsun canmm kan testindede iyi sonuçlar alirsn inşalalh…erken gebelik testi fiyati ne yarin sabah alcam bnde canm yoksada icim rahatlasn bu ay nedense icimde bi umut var ruyamda bile betam 230 cikmisti 😂😂🤭🤭
Briahll Pinpirikanne teşekkür ederim canım inşallah sende hayırlı sonuç alırsın 😊 ben 20 TL e aldım ama markadan markaya değişebilir fiyatı . Testi yaparsan haber ver bana da 🥰🌸
Pinpirikanne Briahll uyuyamym bu saat oldu yarin sabah oglani okula birakir bırakmaz alicam test canm cok merak ediyorum yoksa da adeti beklerim 😊
Pinpirikanne Briahll bitek sen yazdın nereye gitti kiz bu ahali kimseden ses yok bat eylul sonu olanda vardi ama naptilar acaba
Pinpirikanne Briahll ben sanmıyorum canm oglumdada adetime 3 gun kala yaptigimda cikmisti pek umitli deglm ama baklm yaşayıp gorcem bekleyp
Briahll Pinpirikanne hmm hayırlısı olsun canım inşallah 🌸 yoksa da moralini bozma hayırlısı ne ise o olur 😊