• Doğum
  • Bugün doğumum var 😱

Kızlaaar, an itibariyle bugün sezaryen olacağım, çok çok heyecanlıyım 😞 İtiraf etmek gerekirse biraz da endişelenmeye başladım, bebeğime yetebilecek miyim diye düşünüyorum 😞

Ebraratila rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza bizim için dua edermisiniz doğuma giden annelerin duası kabul olurmuş🤍

Sabah 11 de benimde var aşırı gerginim.arada ağlıyorum ☹️☹️

Ebraratila Bende sabah 9 buçukta gireceğim inşallah sezeryana korkudan çok heyecan var bendede güzel düşünün güzel olsun🥰

Alyaesmaa inşallah güzel geçsin şimdiden tebrik ederim ❤️ sağlıcakla gelsin yavrularımız ❤️ İlk çocuk biraz onun korkusu, endişesi var, heyecanı hiç saymıyorum 😍😍😐

Ada_kacira inşallah canım benim, kilosu düşük ultrasonda 2200 kg , ki genelde doğumda daha da düşük çıkıyor:( ondan endişeliyim biraz

Ebraratila rabbimin izniyle hiç bişi olmaz stres yapma benim kzımda kordon dolanmasından erken alındı o civarlardaydı kilosu bi kaç gram şişlik oluyo zaten tam 1 600 dü sanırım ama gayet sağlıklı olduğu için 2 3 saat sadece küvezde tuttular önlem amaçlı sık sık emzirdim düşün o kadar küçük ve korkuyordum geceleri sabaha kadar göğsüm arzındaydı biraz toparlansın diye şimdi gör bide onu 2 buçuk yaşında gören 4 yaş sanıyo boyu çok uzun ve kilosu fazlaydı bi kaç ay önce endokrine gittik kilosundan 2 buçuk yaşında olmasına rağmen jimnastik yapıyor bide o kadar direnci yüksek hep iyi düşündüm hep güzel düşündüm stres yapmadım onada zarar vermedim stresle iyi olcak hep bu aklında olsun küçük olacak ama iyi olacak ciğer geliştirici vurdun mu peki

Ada_kacira öyle umut oldun kiiii💛💛💛 Allahım acılarını göstermesin, maşallah kuzuma koca abla olmuş 😍😍😍 hastane odasında doğumu bekliyorum ve bu andan itibaren güzel düşüneceğim 💛💛