Suicmeyiunutma Kusciviltisi geçen kontrolde doğum pozisyonuna girmemişti benim ki sizin ki ne durumda 🙈 artık 2 haftada bir gelin dedi doktorum kontrollere. Çok heyecanlanıyorum doğum yaklaşıyor diye ☺️
Kusciviltisi Suicmeyiunutma beni de artık 2 haftada bir çağırdı 😍 26. Haftada doğum pozisyonu almıştı 30 da geri dönmüş hala da almadı hissediyorum
balbocegim27 Kusciviltisi biraz önce karnımdaki çocukla kavga ettim ağzıma s…ın oğlum diye gelip gelip kaburgamın oraya yatıyor heralde nefes alamıyorum mide yanmam oluyor
Kusciviltisi balbocegim27 aaa henüz benimki oralara yaklaşmadı şimdi konuşayım da bi aferin diyeyim kızıma😂😂
Shnern Kusciviltisi evet aynı oluyor bende hemen ayağa kalkamıyorum ama sağ sol yatın sırt üstü yatmayin ozaman daha kötü oluyor.
melisa_ozgur_46 Kusciviltisi 33+2 yiz hepsi de mevcut hatta bu sabah ellerimi parmaklarimi oynatirken ağrıdan kırıldı sandım ayağımdaki şişliği anlatamam bile
Kusciviltisi melisa_ozgur_46 yakında terliği 3 beden büyük alıcam yüzükler zaten 3 beden büyük olan bile dar
melisa_ozgur_46 Kusciviltisi yüzüklerimin hiç birini takmıyorum parmaklarimdan çıkartırken zaten ağlaya ağlaya çıkardım oturmuştu resmen yaralar olmuştu 😄
vitruvius Kusciviltisi bende de son bir kaç gündür regl sancısı gibi ağrı oluyor. Sırt ağrım da arttı. 32+2′den selamlar
BurcuArslan Kusciviltisi helede yatarken tuvqletin geliyorsa tuvalete gidene kadar yere basmak çok acı bel ağrısı artık yere basarken ayaklarım patlıyor sanki ama en kötüsüne sabah ilk yataktan kalkıp yere basmak 33+6