Parsss Kusciviltisi beni en çok mide yanması rahatsiz edıyo yenı başladı daha 33 bitiyor artık ama yanma da değil sankı yemek borumda bıçak var batıyor gıbı sıcak bısey yutarken canımdan can gıdıyor
lentil Kusciviltisi hahahha inşallah kalmamıştr eksiğimiz. Ne kadar tatlı güzel bir yatak bu bayıldım. 6 yaşına kadar kullanılıyorsa süpermiş. Sağlıkla akıllı akıllı uyusun bıdıklarımz
Parsss Kusciviltisi bu hafta başladı gobegım anca büyüdü çünkü buyudukce baskı yapıyor iyiki erken çıkmamıs karnım dıyorum yanmıstım yoksa yanmadan cok acıyor degısık bışey ya
Kusciviltisi lentil 3500 e hem beşik hep dolap ama yatağı nevresimi felan yoktu içinde ekstra aldım onları beşik sallanıyor da o bakımdan baya iyi oldu benim için
nagehan3534 Arkdaslar bende 31 +2 yim baş dönmesi yaşıyorum bunu yaşayan varmı neden kaynaklı lütfen bilen yazabilir mi bu haftada oldu yoktu normalde
bestesmom Kusciviltisi valla benım agrılarım arttı baya dizlerim tutmuyor artık çok kiloda almadım ama az kaldı diye doğuma galiba ama herkeste farklıdır belkı artmaz senin agrıların inşallah artmasın olumlu düşünmek lazım 😂 benim sezeryan olcak ama korkudan ölüyorum bakalım napcam😐
balbocegim27 Kusciviltisi genelde hareketleri kasılma şeklinde oluyor ve canımı acıtıyor artık sürekli tuvalete gidiyorum yürüdük ce hareket ettik ce sancim oluyor 33+2 yim
balbocegim27 Kusciviltisi biraz önce karnımdaki çocukla kavga ettim ağzıma s…ın oğlum diye gelip gelip kaburgamın oraya yatıyor heralde nefes alamıyorum mide yanmam oluyor