Bahar2622 Busra333 geçen hafta sezeryan oldum, hiç korkulacak gibi değil merak etme. Sadece ilk gun ve gecesi zor oluyor o zamanda hastanede olduğun icin istediğin zaman ağrı kesici alabilirsin. Sonrasinda da sık sık yürü, yürüdükçe açılıyorsun.
Busra333 Bahar2622 hadi yaaa süper o zaman sadece bir kaç gün yani o zaman önceki sezeryan ameliyatları gibi zor değil sanırım dimi cnm
Busra333 Samurtugba hadi ya 🙄 bende çok utandım gerçekten anlatamam kendimi kötü hissettim ne kadar acı eşigim düsük kendime sinirlendim falan şaka bir yana resmen ameliyat olacağım eve gelir gelmez ahlarım
Busra333 Minaminisi hmmmm ay iyi çok sevindim benim arkadaşım ile aynı hastanedeyiz doktoru kesinlikle hiç korse takma sakın demiş ama beline bişey bağlamıştı
Bahar2622 Busra333 oncesi için birsey diyemem canim ama benim hic beklediğim gibi değildi, bahsedilen kadar zor değil🤗
Glbskr Busra333 sizinle haftamız aynı ve sürekli aynı şeyleri yaşıyoruz denk geliyorum bende de öyle oldu malesef sezeryan kararı verildi çatı muayenesinden sonra tevekkül etmeliyiz elimizden geleni yaptık nasip buymuş
Busra333 Glbskr hadi ya z🥺🥺size de dar falan mı dendi acaba ? Birde sizin de ilk hamilelik mi merak ettim. Aynı duyguları yaşıyoruz sanırım ben ameliyattan çok çok korkuyorum fakat spinal olan tüm arkadaşlarım da memnun diyebilirim bu yüzden biraz içim rahatladk
Glbskr Busra333 evet bana da 37. Haftamda dar demişti dün bebeğimin hareketleri yavaşlayınca tekrar baktı ve hala kanala inememiş çatı dar dedi ve sezeryan netleşti.sadece acil almam gerek dedi serum verdi . Serumdan sonra nst düzelince pazartesi için sezeryan verdi ama yarın tekrar nst ye giricem bende hep normale odaklanmıştım o yüzden sezeryen den korkuyordum ama yani nasip neyse o oluypr kendini de yırtsan inşallah sağsalim kucağımıza alırız
Glbskr Busra333 daha önce de 35 haftalarda vajina ağrısından bahsetmiştiniz bende de aynısı oluyor belki Fe bu çatı darlığı ile alakalı bu ağrı
Busra333 Glbskr hmmm pazartesi demek ki benimde çarsamba canım :)) çok heyecanlı benden önce olacaksın insallah
Busra333 Glbskr evet yaklaşık 3 aydır var ama dün mesela vajina agrısından uyandım 😢 korktum hatta bugün de tam 9 ayım doldu acımaya devam ediyor.
AsliTurgut Minaminisi kesinlikle katiliyorum bebek nasil gelmek istiyorsa oyle geliyor plan yapmaya korkmaya hic gerek yok, bende 32.haftada suyum gelerek dogum yaptim acıklıgımda vardi ama doktor riskli olur dedi spinal oldum sizin gibi kimse inanmiyordu ameliyattan ciktigima. Güclü olmaliyiz ki bebeklerimize güc verelim korkmayinn🙏🏽🙏🏽
Busra333 Bahar2622 ayyy iyi bari cnm işte o kadar korku dolu anlatıyorlar ki bende ağladım üzüldüm ama boşuna gibi
Gorg_i Busra333 inan ki hiç olmuyosunn sadece güzel bi heyecan ben anneliğe hazır bile değildim ameliyathaneye girerken bile nası bakcam acaba diyodum bi gördüm herşey bitti inann cok kolay 😌
Busra333 Gorg_i yaaaa .) Ne güzel masallah 😍😍😍 ben nasıl anne olacağımdan çok ameliyatta komplikasyon olur mu tansiyonum düşer mi öler miyim😄😁🤕