Busra333 sağol canım senden de Allah razı olsun. Benim çatı muaynelerim hep iyi geçti. Herşey normal doğumu gösteriyordu. Ama açılma, sancı yoktu, bebek kanala bile inmemişti. Beklememizin anlamı yoktu. Bebeğe bişey olabilirdi o yğzden beklemedik daha fazla. Zaten 41. Hafta Olduğu için baya bekledik aslında. Bende panik insanımdır, canım tatlıdır. Ama belden iğneyi heyecandan hissetmedim hiç. Herşey 20dak oldu bitti😊 odama çıktım uyuşukluğum 3-4 saate geçti ama hemen sütüm geldi çok şükür emzirdim. Uyuşukluğum varken karnıma bastırdılar o yüzden hissetmedim hiç. Üst kısmım hareket edebildiği için bebeğimle ilgilendim. Uyuşukluk geçince hemen yürüttüler beni. Ertesi gün duş alıp taburcu oldum. Öyle baş ağrısı, sırt ağrısı, bende olmadı. Milleti kapılarda karşıladım. Tek hatam bu oldu zaten, kimse inanamadı sezeryan olduğuma nazar ettiler bana.😁birde korse yada şal bağlama mutlaka yap. Göbeği toparladığı için karın içi acısını hiç hissetmiyorsun. inşallah seninde güzel geçecek. Güzel düşün, sonu çok güzel minik bi yavruya kavuşuyosun🌸😊