Mom2525 bilnazo68o suni veriliyor sabahtan beri açılmam ilerlemedi onu bekliyoruz rahim ağzım yukaridaymis baya o sebeple
Mercimegim4 Mom2525 umarım daha çok toparlamışsondır hayırlı oksın💕 sezeryan ücreti ne kadar öğrendiniz mi
bilnazo68o Mom2525 hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah canım, ikinizde iyiyseniz sorun yok çabuk toparlarsın inşallah 🌼 Darısı bize
Mom2525 bilnazo68o amin canim toparladım inşallah kız çok iyi bende sancılar ağrılar eşliğinde yuvarlaniyorum
Aslaninannesi01 bilnazo68o Ben ağustosta doğum yaptım sezeryan 1500 TL normal doğum 1200 TL arkadaşın yazdığı sigortasız fiyatlar
bilnazo68o Aslaninannesi01 anladım canm. Bende orda yapacağım bakalım. Nasıl memnun kaldın mı hangi doktora gidiyordun. Normal mi yaptın
Aslaninannesi01 bilnazo68o Ferhat beye gidiyordum sezeryan oldum sadece bebeğim çok temizlenmemisti o çok rahatsz etti onun dışında hemşirelerin ebelerin ilgisinden memnun kaldım
Mercimegim4 Mom2525 ferhat beyde mi ben geçen ay sorduğumda 1500 demişlerdi:( zam mı gelmiş. Bizde ameliyat parası biriktiriyorduk çok üzüldüm
Mom2525 Mercimegim4 1500 normal doğum Ferhat beyde değil ama o da girdi ameliyatıma biraz zorluydu çok beğendim kendisini de ama ben Nesrin hanımda yapmış oldum o da çok ilgili mükemmel bir doktor
Mervetrkmenoglu bilnazo68o Merhaba 32 haftalik olduk bizde oğluşumla kadirlide Süleyman Burak Bozdoğan var ona gidiyorum normal doğuma 1850 sezeryan 2450 epiduralli normal 2450 dediler bizede
Mercimegim4 Mervetrkmenoglu Ay bilmiyorum ki 2500 yazmışlar da kafam karıştı haftaya kontrole gideceğim pazartesi sorarım bir daha
Mervetrkmenoglu Mercimegim4 Canım ben arayıp sordum 1500 dediler normal sezeryan 2000 isteğe bağlı sezeryan 2500 dediler