Aydbsra Ben sabahları içemiyorum bazen işe giderken acele ettiğimden öğlenleri kefir ayran ama akşamları yatmadan süt içiyorum üstün yerini tutar demi kefir
Nazli_ayar Handan_65 Ben tarçın koyuyorum içine. Yoksa normal bir su bardağı sütü bitirene kadar midem bulanıyor. Başka türlü içemiyorum
Aydbsra dino34 yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz hazır mı ben düzgün bir sütçü bulamadım hazır alıyorum yada kese yoğurdu arada pazardan
Gulmom Aydbsra bana ebe hazır yogurt yiyeceğine hic yeme daha saglıklı demisti 🤷 iyi bir sütcü bulursunuz insallah
dino34 Aydbsra annem olduğunda kendisi yoğurt yapıyor ayran olarak içiyorum ama genel olarak ben market yoğurdu yiyorum.
Aydbsra Handan_65 ama çocuk için mecbur kalsiyumu gücünden ceker kemiklerin bile agrır diş çürüğüne de sebeb veririr
Semy Aydbsra ben içiyorum sabah kahvaltıda içtiğim zaman kabızlık problemi oluyor ama gece yatmadan önce 300 ml lik bir bardağım var onunla içiyorum. Biraz daha uykuya iyi dalıyorum.
Aydbsra Gulmom ay inşallah çalışıyorum pazara koştur koştur gidiyoruz havalar malum sıcaktı sütü erken alıp hemen pişirmek gerek ekşir birde ondan yoksa hep aklımda 🙈