papatya56 Minikmucizembenimmm Bende öyle yaptım canım ovulayınca acıyo kolanyalı pamukla siliyom morarmasını istemiyom
papatya56 Minikmucizembenimmm Canım bugün iğneyi vururken bır damla kan geldi iğnenin içine neyden oldu acaba korktum bısey olur mu
Boncugummmm İgneyi kullanan arkadaşlar szler doz testi yaptrdnz mı bnde ılk defa kullanyorum fakat yetersz gelrse diye korkuyorum doktruma sorucam ama yaparmı blmıyorum
Boncugummmm papatya56 kaçlık kullanıyorsun canım. Kaç kılosun kiloya göre mi verılıyor öyle birsey denilyor kimiside alakası yok dıyor
Boncugummmm papatya56 aynen bnm de kıloma baklmadan 4000lk verldi bn 73 kıloyum çok korkuyorum dozunu yetrsz gelmesnden
papatya56 Mom726272 Canım bısey sorcaktım bugun iğneyi vururken iğnenin içine bir damla kan geldı cok az korktum neden oldu acaba bilgin var mı
Ankaku papatya56 benim çok morardi ama devam Ettim. Moraran yerin üstüne vurmadım . Havasini alsam da morardi almasam morardi ne yaparsam yapim morardi 🤣🤣
Mom726272 papatya56 ilacı sıktıktan sonra iğneyi direk çek etinden canım bende hiç olmadı iğneyi vurunca çıkar direk