Minikmucizembenimmm Adalina09 ben 35. Haftada başladım vurmaya 45 derece açıyla vuruyoruz doktor da öyle yönlendirdi
Adalina09 Minikmucizembenimmm ben 5 haftaliktan beri kullanıyorum canım domtorum yaptı ilk 2 yada 4 parmak geriye dedi o şekilde.yapiyorum.bende sende niye o kadar geç başladılar ki
Elif_atas_ozel papatya56 İğneyi dik bir şekilde değilde baya yan yatırıp vuruyorum.Bana böyle daha acımasız geliyor
Cidella papatya56 90 derece tam dik ya, 45 derecede onun yana doğru eğilmiş şekli yandan sokuyor gibi
Cidella papatya56 Bu videoda gayet açıklayıcı anltiyor. Ben 45 derecelik açı ile vurdum bugün daha az acıdı sanki. 90 derece ile vurunca kasa gelme ihtimali varmış .
papatya56 Cidella Anladım canım teşekkür ederim bende iğneyi mi ayarlıyoz diye sandım 45 derece 90 derece youtubeda izleyince
Cidella papatya56 Yok vuruş şekli canım. Morarma olabilir korkmayın. Benim karnimda iki büyük morarti var. Diğerleri morarmadi ama bazısı öyle oluyor. Normalmiş. Video çok açıklayıcı tüm sorularının cevabı orda ☺️
papatya56 Cidella Korkuttum acaba yanlıs mı yaptım diye iki düşügüm var gecen ayda kımyasal geçirdım 4 hafta 2 günlük hemen igneye başladık İnşallah fayda eder morarsın yeterki bebeğim sağlıkla dogsun Allah razı olsun canım anlattığın için🥰
Elif_atas_ozel papatya56 Herkeste farklı oluyo bendede dik acıyor böyle daha rahat sende hangisi iyiyse öyle yap cnm.Rabbim yardımcın olsun tekrar
Ankaku papatya56 et etkilisi göbek 7 aya kadar göbekten vurdum doktor bırak artık bacağa yâda kola geç dedi
Ankaku papatya56 benim çok morardi ama devam Ettim. Moraran yerin üstüne vurmadım . Havasini alsam da morardi almasam morardi ne yaparsam yapim morardi 🤣🤣