Deryaerbil Haticefatma01 canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz ne fitiller kullanıyorum yok geçmiyor akıntım hep var hep var
Selenimom Haticefatma01 vallahi kuzum şimdiye kadar 2 kere enfeksiyon geçirdim ikisinde de ilaç kullandım, doktor ikiz için tehlikeli demedi, hepsinin yorumu farklı oluyuor bazen bazı durumlarda. Şimdi nasılsın açılma durduruldu mu?
Haticefatma01 Deryaerbil ben bugun doğurdum ikizlerimi dua edin bize lütfen Rabbim bize bağışlasın cok kücükler😔🤲
Deryaerbil Haticefatma01 bu arada antibiyotik fitil neler kullanıyorsun .. sirkeli su önermişti biri onu yapıyorum iyi geldi sanki
Haticefatma01 Deryaerbil benim acılmam oldugu için fitil falan vermediler hastanede antibiyotik başlandı damardan lütfen dikkat edin
Hemsireanne7979 Haticefatma01 yenidogan yogun bakim hemsiresiyim 21 haftalik 23 haftalik bir suru bebege baktim 540 gram 21 hafta olan hastam taburcu ettik.3.500 kilo ile yuregini ferah tut kesinlikle yasarmi ysamazminin sorgulamasini asla yapmanizi onermem kendinizi hic strese sokmayin
Haticefatma01 Hemsireanne7979 ya inşallah bende bugun doğurdum sezeryan kızım 530 oğlum 509grm böyle seyler gorunce mutlu oluyorum inşallah bizde hayata tutunuruz🤲🤲🤲
Deryaerbil Haticefatma01 canım benim en yakın zaman da kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Haticefatma01 Haticefatma01 bugun doğumum oldu 23+3 de doğdular suyum geldi gelenekler ters geliyordu bana yasın genc yaşamazlar normal doğur dedgiler %1 yaşama umududa varsa sezeryan istiyorum dedim sezeryan doğum yaptım bebeklerim ben görmedim eşim gördü cok kücüklermiş bebeklerime dua edin lütfen🤲🤲🤲 24 saat ve 3gün cok önemli bizim için 😔
123ozgee Haticefatma01 umarım sağsalim kucağına alırsın hayat mucizelerle dolu zaten içini ferah tut 🌸🙏🏻
Tugcedoruk Haticefatma01 cok geçmiş olsun bende 24+4 dogum yaptım 13 Eylulde bebeğim iki kez bagırsak ameliyatı gecirdi ama hala direnmeye devam Allahım acılarını gostermesin sifa versin nerede şifa bekleyen varsa
Deryaasn Haticefatma01 Üzülmeyin sizin moraliniz onlar icin cok onemli,yiyecek ekmekleri varsa hersey duzelecektir.dualarim sizinle
Twinsss Haticefatma01 canım merak ettim seni, benimde enfeksiyonum var kontrol altındayım sürekli 19 haftalığım ikizlerle. Kuzuların nasıl iyiler mi?
ebruus canim rabbim neyi yasiycaksak onu gostericek bu 38 haftada dogsada rabbim ne yazdiysa o sen guclu ol yavrularin icin ❤️❤️❤️