Alya2733 Fattooss 23 yaşındayım şubatta kaldım hamile 2 ay var doğuma Allah kısmet ederse artık hamileyiz hazırda olsak bana az hazır olmasakta bakacaz ama isteyerek kaldım
Bebiscann Fattooss 17 de evlendim 18 yaşında anne oldum, hatta anne olduğumda henüz reşit değildim 2 ay sonra reşit oldum ve resmi nikah kiydik, 20 de de ikinci çocuğa hamile kaldım 21 e girmeden iki çocuk annesiydim
EbrarEmrah Bebiscann hastane muayeneleri nasıl oldu peki herhangi bi sıkıntı olmadı mı nikah yok ve reşit değilken
Hilalkhrmn417 Fattooss 26 😊🤰🏼 bilmiyorum kii insanoğlu hiçbir zaman hiç birseye hazır değildir.. henüz küçük olduğu için birşey anlamıyorum sanırım 🍋😅 öyle çok bir aserme mide bulantısı vs yaşamadığım için anlamıyorum etraftan tebrik mesajı gelince ya da kısıtlı iş yaptığım zaman 😅 AA ben hamileyim falan 😊🤗
Esra50 Fattooss Aynıyız canım ilk gebeliğim 25 yaşındayım doğumada az kaldı hazırmıyım değilmiyim onuda bilemiyorum garip bi duygu 😂😂
Esra50 Bekdikli Hahahah bazen bende diyorum daha ben çoçuğum nası büyütcem diye 25 yaşındayım bu arada 😂😂
Bekdikli Esra50 aynen kesinlikle ilk olduğu için insan hazır hissetmiyor her konuda eksik miyim acaba diyor🙈😂
Calisananne25 Fattooss 27 yaşımın başlarında hamile kaldım sonunda anne olucam hayırlısıyla,sağlıkla Allah nasip etsin oğluşumuza kavuşmayı 🥰
Bebiscann EbrarEmrah 11 yıl önceydi zaten doğru düzgün kontrole gitmedim kaynanamlarla beraberdik, oturduğumuz yer hastanelere uzaktı baya gittiğimde de baktılar hiç sıkıntı yaşamadım..