Emine138 Fattooss 19 da anne oldum oğlum 2 yaşına giricek 22 haftalık hamıleyim ikinci oğluma 21 yaşndayım 😌😇❣
AlyaEkmen_ Fattooss 23 yaşındayım 23 yaşında anne olucam inşallah 🥲korku heyecan herşey var Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤰👣
Belacivciv Fattooss 26🐣Daha doğmadı gerçi😂 Her ne kadar hazır olup karar versekte insan hiç bilmediği tecrübe etmediği şeyden korkuyor nasıl olacak diye o yüzden tamamen her şeye hazırlıklı değilim diye düşünüyorum, yaşayıp göreceğiz🤷🏼♀️
2erkekannesiii Fattooss 24 yaşında ilk anneliğim 27 yaşında 2.kez anne olacam 2015 de evlendim 3 sene istemedim hazır olmadığım için 2018 Martta hamile kaldım 2018 Aralık ta oğlum doğdu şimdi de kızımı bekliyorum meğer doğuştan hazırmışım teyzemin çocuklarına amcamın ikizlerini büyütünce bildim bileli çocukları çok seviyorum
elfmoom Fattooss 27 :) hazırdım , oldum olası bi bebeğim olmasını isterdim zaten tedavi ile oldu ama çok şükür nasip oldu, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🖤
Asli0611 Fattooss 😅 ilki gelince tek olmuyor valla hele hiperaktifse yap kardeşi atsınlar enerjilerini birlikte geç bile kaldıımm😅
kalpatisi_ Fattooss 22 yaşındayım ilk gebeliğim ben ve eşim hazırdık hâlâ sonuna kadar hazırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın olmayanada versin 🤲🏻
AysenurGA 28 yaşında evlendim doğumgünümde 😍 30 yaşıma bastığım doğumgünümde ise hamile olduğumu öğrendim 😍 Güzel bi tesadüf getirdi oğlum bana 💙
Miraycaner 23🌸 Ne erken nede geç olduğunu düşünüyorum hazır hissediyorum şükürler olsun nasip oldu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Kizannesi92 Fattooss ilk 17 nin sonu 18 in başı 🙂 hazirmiydim bende bilmiyorum oğlum 11 i geçti boyum kadar heryerde herşeyde destekcim şimdi de 29 da bir daha anne olucam inşaallah
Aylin2011 Fattooss Aleyküm selam😉 ilk kızımı 27 yaşında, ikinci kızımı 29 yaşında, üçüncü gebeliğim ikizlerim(erkek) olacak nasipse 34 yaşında doğacak inşallah
S02_ Fattooss Allah kaderimize böyle yazmış diyelim 😂 şükür ama ya herşey güzel ilerledi Allah’ıma şükür 🙏 Allah razı olsun canım benim😘