Bgz_2105 2 normal doğumumda da lavman yapıldı bagırsaklar bosaltıldı doğuma kadar yemek içmek yasak oldugu ıcın ımkansız oluyor 😊 lavman isteyebilirsiniz
Mom5444 esmerrmm o zaman düşündüğün em son şey o merak etme ☺️ Ki öyle bişey olursa çok normal saatlerce ıkınıyorsun çünkü ve kimse ayıplamıyor ☺️
Annem1 esmerrmm lavöan yaptıktan sonra oluyor evet. Hatta ben bas bas bağırmıştım tuvaletimi yapıyorum diye valla o an utanmak falan gelmiyor aklına🙈 Doğum esnasında bilmiyorum olduysa da 😅
gldn065807 Hilal-95 inan bunda bende merak ediyorum aradan baya zaman geçti bakalım neler olacak çünkü şuan sanki hersey farklıymış gibi geliyo
Annem1 esmerrmm onlar zaten çağır demişlerdi bende çağırdım, geldiler ondan sonra doğuma aldılar zaten😅
Mom5444 esmerrmm Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🌸 o an sadece kurtulmak istiyorsun hiç bişey umrunda olmuyor benim eşimde doğuma girdi utanırım ondan falan zanettim ama eşimi gözüm bile görmedi 🤣
gldn065807 esmerrmm ya ben 16 saat aç susuz kaldım vermiyorlar yalvarıyorsun o yüzden özelde yapacam rabbim nasip ederse bu ikinci doğumum
Bgz_2105 esmerrmm acil sezeryan olursa akcıger e artık veya sıvı kacmasın dıye imiş ama yasaklamayan hastanelerde varmıs okudugum postlardan ebe dudaklarımı islatmıstı sadece
Shnern esmerrmm su bile vermiyorlar devlette . Suni ile 3 gün durdum kalp atışı bebeğim zayifladiginda sadece 3 petibor bisküvi 1 kutu küçük meyve suyu sadece .. suda kısıtlı en son doğum anında ne olur su dedim yok dediler yoksa ikinamitorum dedim dudağıma pamukla su sürdüler ve hirdamlada olsa aldım suyu doğdu oglum
esmerrmm gldn065807 16 saat ne demek ya insallah oyle bisey olmaz benim bunyem zaten cok guclu değil kotu olurum 😔
Merveelisa esmerrmm yok korkudan değil normal diyordu doktor bazılarının açılması kusarak oluyormuş benm her kustugumda gelip alttan bakiyorlrdi bir cm bir cm açılıyordu en son kusuyum gelince dört cm birden flan açılmıştı bidaha da kusmadm 🤣
gldn065807 esmerrmm rabbim oyle bir sabrını veriyo ki sen bile şaşırıyorsun bisey olmaz korkma zaten bebise endeksli oluyorsun
denizdalgasi1 esmerrmm yapmayan insan çok az diye duydum geneli yapıyormuş onun için ben hiç utanmam doktorlarda alışıktır zaten utandırmamak için ne ebeler ne doktorlar söylemiyormuş doğum sonrasında yani rahat olmak gerek bence her şeyimizi görüyorlar bir dışkıyı görseler ne olacak 😂
Kvsraykt esmerrmm öncesinde ishal olduğum için yapmadım her yemek sonrası tuvalete çıkıyordum zaten gerekirse lavman yapılıyor
H_myra1 esmerrmm iki dogum yaptım ikisinde de olmadı 😅ilkinde lavman yapılmıştı tok karnına gittim için ikincisinde planlı gittim için akşam yemeyi kesmemi söyledi doguma kadar hiçbirşey yemediğim için bardaklar boştu onda da olmadı
Canany Lavman yapılsa bile bebeğin çıkma anında makat kanalında kalan illaki baskıyla istem dışı dışarı atılır bu kimsenin elinde değil orda herkes bebeğe odaklı bebekle birlikte gelen atıklarla birlikte çöpe karışıyor