Syda01 SelinDerin guzel ilgilendi açıkladı herseyi cok şükür resmini istemek aklima gelmedi heyecandan siz isteyin verir herhalde
Syda01 SelinDerin organlarını tek tek inceliyor kalp damarlarini kilosunu cinsiyetini suyunu vs söyledi bizim cinsiyet net degildi çünkü
ikizlerin_annesi__ Ecebilir 950 mi olmuş birde 🙈🙈🙈 Normal kontrole kime gidiyorsunuz birde Ebru tarım kaç dakika sürdü bakması detaylı inceledi mi
Ecebilir ikizlerin_annesi__ normalde mersınde MedicalPark nıhal Erdoğan gıdıyorum . Organ taraması ebru tarımı onerdı . Detaylı ultrason için 950 TL aldılar . Çok ilgılendı her şeye baktı . Çok memnun kaldım 40 sürdü ortalama
Ecebilir ikizlerin_annesi__ 18 başlıyor ama Ebru tarım kliniği ara canım onlar hesaplayıp söylüyorlar canımm💜
Ecebilir ikizlerin_annesi__ instagramda numarası var istersen atabilirim numarasını +90 (535) 544 25 25
09sltn Baharrk bende balcalıdan almıştım bir hafta sonrasına vermişti bir şansını dene bence Mete sucu ilgili bir doktordu 🥰
SelinDerin 09sltn 09sltn evet baktı ama çok çabuk, ben pek beğenmedim, hatta kendi doktorum cinsiyetine erkek demişti, mete bey kız dedi kafamı karıştırdı hangisine inanacağımı şaşırdım, doğunca gözümle görene kadar heralde belli olmicak 😶
ikizlerin_annesi__ Ecebilir çok çok teşekkür ederim canım 🥰 bugün doktoruma gideceğim Nezihi bey oda büyük ihtimalle onu önerecek onunla da karar verelim istedim 🌸siz şimdi kaç aylıksınız nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz ?
Ecebilir ikizlerin_annesi__ suan 5,5 aylığım canım :)💜Mersin medical park nihal Erdoğan’a gidiyorum . Doğumun orada olacak 💜