Baharrk Adana’da özel hastanede ya da klinikte detaylı ultrason için önereceğiniz, memnun kaldığınız doktorlar kimler? Cd görüntü verdiler mi?
busra5501 Baharrk prof selim büyükkurt dediler bende haftaya gideceğim. Fakat balcalı da ve sıra bulmak çok zor. Arayın bir şansınızı deneyin 200 TL civarı. Özel ler 400-1100 arası değişiyor. Özelde de ebru tarım çok iyi diye duydum
Syda01 Baharrk balcalida mete sucuya gittik 182 tl ödemesi güzel bakti cd degil de rapor yazıp veriyor iki sayfa randevu cok önceden almak gerekiyor
busra5501 Baharrk bende normal muane için özel tercih ediyorum fakat bu profu o kadar methettilerki onun için gideceğim.
busra5501 Baharrk ebru tarımı kendi doktorum önermişti. Onda olabilirsiniz isterseniz. Adanada normal doktor olarak kime gidiyorsunuz. Ben doğum için şehir dışından geleceğim de henüz adanada doktora karar veremedim
Baharrk busra5501 ayy bende şehir dışındayım sadece bir kere medlineda Gül Aşık diye bir doktora gittim o da izinliymiş 😅 şimdi yine ailemin yanına geliyorum detaylı ultrason için doktor arayışına girdim😕
Baharrk bhbebikannesi hakan kalaycıya gitmeyi düşünüyorum ama o da cd ve görüntü vermiyormuş mail atıyormuş 🙄 başka bildiğini var mı
SelinDerin Syda01 bende mete sucu dan randevu aldım detaylı ultrason için, peki nasıldı ilgisi filan resmini veriyor mu bebişin, nelere bakıyor detaylı da bilgi verir misiniz rica etsem 😊
09sltn Baharrk bende balcalıdan almıştım bir hafta sonrasına vermişti bir şansını dene bence Mete sucu ilgili bir doktordu 🥰
Baharrk Syda01 evet gereksiz pahalı o gerçekten Allah korusun riskli bir gebeliğim olsa düşünmez giderdim ama o kadar paraya da gerek yok😅🤷🏽♀️
Syda01 SelinDerin guzel ilgilendi açıkladı herseyi cok şükür resmini istemek aklima gelmedi heyecandan siz isteyin verir herhalde
Syda01 SelinDerin organlarını tek tek inceliyor kalp damarlarini kilosunu cinsiyetini suyunu vs söyledi bizim cinsiyet net degildi çünkü