La_Liberte Samiyusuf56 erkek gibi ya tam emin olamadım 🙈 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 Siirtli misiniz ?
La_Liberte Samiyusuf56 ben de Siirtliyim ondan sordum 🙏🏻 Bilemedim yapısı daha çok erkek gibi ama kafasının yuvarlak oluşu kızı anımsatıyor. %70′e %30 diyorum 🙈 hangi doktora gidiyorsunuz?
Ada_kacira minibiri doktor %90 erkek dedi Burdada ilk kız diyen sizsiniz hayırlısıyla sağ Salim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim baktığınız için ☺️🤍
Ada_kacira Aley1 ikinci kız diyen kişisiniz %90 erkek dendi ama detaylıya girmeden tatmin olamıyorum. 🥺🙈
Ada_kacira minibiri minibiri tahminde kız demiştiniz bize erkek çıktı teşekkür ederiz hakkınızı helal edin lütfen ☺️🙏🏻🤍
poncikveannesii Sinembsr yaa en korktuğum şey o benimde o cinsiyete göre alıyorsun herşeyi sonra birden değişiyor yine belki erken diye siz almamş olabilirsiniz resmen son dakika değiştğni öğrenen var 😂
Sinembsr poncikveannesii herseyını almıştım malsef kıayfet olarak dolapta hepsını satmayı düşünüyorum şimdi bin TL lik kıyafet almıştım bı kısmını kurtarsam kardır en azından:)
Ada_kacira Nnurdan erkek diye tahmin etmiştiniz bizimkini doğru çıktı hakkınızı helal edin lütfen ☺️🤍🙏🏻
Birumudumolsun Mucizepamugum merhabalar beni de tahmin edebilir misimiz 12+4 
Samiyusuf56 https://resimyukle.io/r/VRcUZAThO5 @Mucizepamugum bu ara tekrar gideceğim merak ettim sizce nedir?