Ada_kacira poncikveannesii ama erkeğe benziyor demişti daha 12 haftada burda tahmin yapan hiç kimsede bana kız demedi daha çok heveslendim şimdi gidince muhakkak yazıcam size ☺️🙈😂
Ada_kacira minibiri doktor %90 erkek dedi Burdada ilk kız diyen sizsiniz hayırlısıyla sağ Salim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim baktığınız için ☺️🤍
Ada_kacira minibiri minibiri tahminde kız demiştiniz bize erkek çıktı teşekkür ederiz hakkınızı helal edin lütfen ☺️🙏🏻🤍
La_Liberte minibiri kafa yapısı bana erkekmiş gibi geldi. Çok profesyonel değilim ne yalan söyleyeyim🙈😊 Neredeyse 1 senedir bu siteye bakıyorum ondan kafamda bişeyler kalmış 🙈
Sinembsr poncikveannesii hiç bir şeyin garantisi yok ınanın benım doktor detaylı ultroson da kız gördü 25 haftalık gittiğimde erkek çıktı bebek pipiyi saklamayı iyi becermiş:)
poncikveannesii Sinembsr yaa en korktuğum şey o benimde o cinsiyete göre alıyorsun herşeyi sonra birden değişiyor yine belki erken diye siz almamş olabilirsiniz resmen son dakika değiştğni öğrenen var 😂
Ada_kacira Aley1 ikinci kız diyen kişisiniz %90 erkek dendi ama detaylıya girmeden tatmin olamıyorum. 🥺🙈
Ada_kacira Aley1 merhabalar kız demiştiniz erkek kesinleşti bu gün teşekkür ederim hakkınızı helal edin 🤍☺️🙏🏻
La_Liberte Samiyusuf56 erkek gibi ya tam emin olamadım 🙈 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 Siirtli misiniz ?