Elnar Merhaba. Ben ikiz bebek belliyorum. Bu uygulamada ben nasil yapa bilirimki bana tek bebebekden degilde. Ikiz bebeklerden sms gelsin
Cerennramazann ozglzt maşallah bende 36+3 de gittim 2500 gr dedi. Birazcık geriden geliyoruz karın çevresi sadece. Neler yiyorsunuz bi öneriniz var mı 🤗
Ereninannesii Cmdk Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah be yediniz bu kadar güzel kilo almış minnoşunuz acaba 🥰
havvatolga Ben 26. Haftada gittim 840 gr ama boyu kisa 26cm cok taktim bunu bidaha gidisimde 29 haftalik olucam doktorada sorucam insallah uzar baya kendi kendimi yedim🤔
Sinembsr havvatolga bebeğiniz kız mı erkek mi ? Bizden bi hafta ilerdesiniz siz bizde 25 haftalığız 840 gram 30 cm boyu da
yamacinannesii Ceylanonuk_ benim de şu an 31+6 haftada bebeğim 1 haftada 300gram aldı toz nesquik kullandım kontrolde 1896gram çıktı aklında bulunsun çok faydası varmış bebeğe de
Duygu59 yamacinannesii günde kaç bardak içiyorsunuz peki bende bugün aldım bebegin kilosu iyi dedi doktorum ama biraz geri dedi ama çok taktım doğuma kadar içeyim diyorum
Ceylanonuk_ yamacinannesii siz kontrole giderken mı toz nesguik kullandınız yoksa normal günlük olarakta kullanıyor musunuz ?
asliiyorgunn Ben 31+3 te gittiğimde kilosu 1718 demişti doktorum. Biraz küçük bir bebek demişti neye göre dedi anlamadım. Burda baktığıma göre kilosu gayet yerinde demesi lazım değil miydi anlamadım
ayse-52 Sevci sanırım bir tık bende sizle aynı haftadayim 1.50gram çıktı haftasına göre uyumlu dedi doktorum sizin bebise de maşallah 🧿😊
Evlat34 38+6 haftalığız salı günü doktora gittim bebeğim 3.300 gr bi hafta geriden geliyo dedi doktor ama takılma olur öle çok önemli değil hiç bi sorun yok dedi bekliyoruz şafak 8 🤭