HappyMom Merhabalar Canımız Annelerimiz, “Haftalara Göre Bebeğin Boy ve Kilo Gelişimi” konulu blog yazımız yayında! İçerikler linkte 🚀 https://www.mutluanneleriz.com/2021/09/15/haftalara-gore-bebegin-boy-ve-kilo-gelisimi/ Annelerimiz kaç haftalık hamile? Tabloya göz atıp boy-kilo ölçümlerini yazalım mı? 👀 Haftası uyumlu annelerimiz de tanışmış olur😍
Duyguckrky HappyMom 34 haftada gittiğimde 3275 demişti 35 haftada gittim 2863 dedi bakalım cuma tekrar gidicem ne dicek bakalım
Sinembsr HappyMom HappyMom 25 haftalık olduk bugün dün doktor kontrolümüz vardı 840 gram dedi doktor bı hafta önden gidiyormuşuz sanırım🌈😍😌🙈
Glcntn Az önce geldik doktordan 24+5 gündeyiz 690 gr dedi doktor . 2 hafta önce 2 gün gerideydi yemek yemeği biraz kesmiştim . Şimdi tekrar dikkat ediyorum. Bu tabolda öndemi gidiyor anlamadım doktor haftasında iyi dedi ama
Fundacanik Glcntn Sevci Bende dün geldim doktordan bende 26+0 oldum bugün dün doktorum 918 grm dedi. Sizce iyimi
Fadimeeeeeee Sevci bizde 27+4′üz bugün kontrolümüz vardı 1200 gram olmuşuz 🥰 önden gidip gitmediğini sormadım ama tabloya göre önden gidiyoruz
ayse-52 Sevci sanırım bir tık bende sizle aynı haftadayim 1.50gram çıktı haftasına göre uyumlu dedi doktorum sizin bebise de maşallah 🧿😊
Huseyinege Cidella masallah sübhanallah benim közde neredeyse 2hafta önden gidiyor 17 haftalıkken 220 gramdı doktor sen kilo veriyorsun bebeğin aliyor dedi. Sağlıklı olsunlarda🙏🙏🙏🙏
Prenses_annesi1 Doktor 2 hafta önden gittigini söylemişti kizimin boyunun ve kilosunun tabloya bakinca anladım gerçekten de onden gidiyor 😂
Lenamiran Meriiih Benim 22+6 haftalıkken 456 gr dı acaba sizin tam 22 haftalık mıydı kilosunu öğrendiğinizde
Aslihan61 Benimki 15+4 te bebişimiz 15 cm 90 gram enson tam 15 ken gitmiştik şimdi ne olmuştur bilemiyorum 😊çok çabuk büyüyorlar gibi geliyor bana 💕
leylo29 Aslihan61 Canim bnde 15 haftalik oldum bugun doktor kilo ve boyunu soluyor mu yoksa bn mi sormam gerek kudura bakmayin ilk gebelik
Cerennramazann ozglzt maşallah bende 36+3 de gittim 2500 gr dedi. Birazcık geriden geliyoruz karın çevresi sadece. Neler yiyorsunuz bi öneriniz var mı 🤗
Esraats_44 Fadimeeeeeee 21 haftalikken gittim 305 gram dedi çok az degil mi sizce de kızlar şimdi 23.4 deyim
Gamzeparlak1 Fadimeeeeeee 27+6 da benimki 1.400 Gr bı hafta önden gidiyor dedi ama tabloya göre epey önde oluyor.
seymaaa123 leylo29 15. Haftadan önce zaten boy kilo söylemiyorlar 15 den sonra biz sormadan kendi söyledi
Aslihan61 leylo29 merhaba benim boyu hep söylüyorlardı ama kiloyu 15. Haftadan sonra söylediler seninde söylerler muhtemelen 💕
Yagmur64 Benimde bugün 15+1 olmam lazımdı 15+5 çıktım bu ne demek her gittiğimde 2 3 gün fazla çıkıyor 😂😂
Ceylanonuk_ 32 haftada gittiğimde 1639 dedi kilosuna haftasına göre iyi dedi doktorum ama bana göre az geliyor günlük olarak yediklerimde muz ceviz kayısı yiyorum aksatmıyorum
yamacinannesii Ceylanonuk_ benim de şu an 31+6 haftada bebeğim 1 haftada 300gram aldı toz nesquik kullandım kontrolde 1896gram çıktı aklında bulunsun çok faydası varmış bebeğe de
Snggnc2101 Geçen hafta 35 haftalıkken gittim 2530 gram 1 hafta geriden geliyor dedi doktor hamileliğimin başından beri cuma günü kontrole gidicem bakalım ne kadar almış kısçem 10 gün içinde