Meryem01010 Merheba34+2 bugün kontorle gittim bebeğim 2.435 gram kilosu normal doğuma hazırlandığını söyledi doktor zaten normal istiyorum inşallah normal.dogurum sizin nasıl bebisler kilosu filan güzel anneler
ZeynepUstaaa Meryem01010 35+2 şimdi kontrolden geldim kızım iki hafta geriden geliyormuş 2160 gram çıktı haftaya tekrar çağırdılar
Selinnn96 Meryem01010 hayırlısıyla Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰 ben en son tam 33+0da gttm doktora 2280 grdı kilosu şimdi 35+4üz cumartesi kontrolüm var 36 olucaz bakalım ne dicek drmuz 🤷🏻♀️
Leylaakcay @Meryem01010 34+6 yarın gitceğiz bizde merak ediyorum 2 3 gündür hareketlerinde de azalma var sizlerin de öyle mi
Meryem01010 Leylaakcay benim maşallah hareketli ama bazen çok az hissediyorum ama bedenim dinlenik olunca hareketleri baya hisediyom yorgun olunca fazla hisetmiyorum
Bir_tospik_beklerken Meryem01010 35 haftalığız 10 gün önce 2200 gr kilosu vardı doktor güzel dedi.doğuma hala karar veremedim bel fıtığı var ilerler diye korkuyorum
Leylaakcay @Meryem01010 34 bende çok dinleniyorum bilmeyerek yanlış Bi hareket mi yapıyorum acaba 🤦♀️ yorulcağım Bi işe elimi de uzatmıyorum Yarın gidince Bi doktora sorayım bakalım
Yektaa Mervemaden benim doğum.gunum 1 ekim 😍 Benimde 6 ekimde sezeryan olacağım 1 ekim olsun isterdim ama sırf aynı doğum.gunu olsun diye de erkenden alınsın istemedim
Mervemaden Onur21 evet bebeğin boyunda 2 tur kordon var o yüzden beklemek istemiyoruz o yüZden böyle karar aldık doktor gelişimini tamamladığını bir sorun olmıcağını söyledi bakalım😔
Bebekbebek1 36+5 gunluguz ve 3100 gr olduk, biraz önden gidiyor bebişimiz ama doğum normal görünüyor bakalım 🐣🤭