Alyaarasmom Kızlar otobüs yolculuğu yapan varmı uzun yol için doktoruma sorarak çıktım ama yinede yapanlara sormak istedim şuan 18. Haftadayız
cinderella Alyaarasmom ben 20 de çıkmıştım 10 saatlik yola geride 24 te dönmüştüm aynı yerden şimdi de 34 haftalığım yine gidicem erken Doğum riskin yoksa bi sorun olmaz inşallah ayakların şişer sadece benim oturmaktan ayaklarım şişmişti biraz
EliffGrses Alyaarasmom canım ben mahrumiyet bolgesınde yasıyorum oturdugum ilden havalimanına 4 saatte gıdebılıyorum 17 haftalıkken yapmıştım yolculuk dusuk rıskım vardı kanamam olmıstu önceki haftalarda doktorum izin verdi ama kendını salma dedi koltukta otururken kesınlıkle ayagımı aşağı salmadım hep topladım eşimde çook yardımcı oldu allah razı olsun memlekete gelene kadar hatım indirdim nerdeyse😂😂 dua ede ede geldım çok şükür birsey olmadı 32 haftalığım şu an 🙏🙏
parasetamoll Alyaarasmom bende 18 haftalığım 16’snda Diyarbakır’dan Datça’ya geldim ama durarak doktorum 2 saatte bir kısa yürüyüşler yaparsan sıkıntı olmaz dedi bide varis çorabı önerdi
Puhukuzusu Fidashka Doktoruna sormuş, deneyimleyenlerden de bilgi almak istiyor, yaşadıkları ile ilgili ;) Ben de merak ediyorum açıkçası. 15-16 haftalıkken yolculuğa çıkma ihtimalim var araba ile.
Rumeysaylz Fidashka Katılıyorum 👍 herkesin hamileliği farklı gidişatı bilen doktor müsade verirse gidilebilir
Kibarbaby Puhukuzusu üç gün önce istanbuldan marmarise marmarisden ankaraya ankaradan istanbula yolculuk yaptım şükür hiçte bişey olmadı ☺️ Yorulduğunuzu düşündükce durun az yürüyün gayette iyi geçiyo yolculuk ☺️
Gulzar Bende dun bavulumu falan hazırladım uzun yola çıkacaktım otobüsle doktorumu aradım yine sordum son defa çıksam bir sorun olurmu diye sana bırakiyorum dedi yani bir şey olur falan qaranti veremem eczanedeydim oda çıkma dedi dün ağlaya ağlaya eve döndüm çok üzüldüm ama gidemedim. Riske atamazdım her ne olursa olsun.
HseyinSedefoban İlk üç ayı geçince rahat evre gezilebilecek evre diye biliyorum Genede dikkat etmek lazım
Salmydessus Kibarbaby Alyaarasmom ama herkesin gebeliği farklı ki. Kimisi yolculuk yapar bişey olmaz kimisinde olur. En iyisi doktorunu dinle sen cnm. Kimse o vebal altına giremez
Aysenurtsr Otobus problemli, sahsen goze alamam. Mola saatleri kisitli rahat hareket edemiyorsun, wc ihtiyaci ayak sismesi felan. Doktorlar pek onermez otobus yolculugu. Ucakla yolculuk yaptim 30. Haftamda cok rahat gecirdim. Arabaylada cikiyoruz yolculuga istedigim zaman durup yuruyorum.
Fidashka Kibarbaby kim oluyorsunuzda benimle boyle konusma hakkini buluyorsunuz? Safim ama senin gibi hadsiz deyilim .Elalemin yazdigi cvbn avukatligini yapmak gorevi sana verildi galiba. Doktoruma sordum kismini okumadan cvp vermisdim hanfendiye.
KbraAltunta Bende 12 haftalıkken 8 saat yapmıştım yolculuk sonrası kuyruk sokumundan dolayı sıkıntı yaşadım kilisde yaşıyorum antebe doktora zor gidiyorum bünyeye göre değişiyor malesef
Aybukealtintas Alyaarasmom Bende başından beri otobüs ucak herseyi kullanıyorum hiçbirsey le karşılaşmadım en fazla ayaklar biraz şişiyo sürekli salık durduğundan eger bir riskiniz yoksa, dogumada sınırda değilseniz abartmayın su yolculuk olayını