E-kra Shrkoyn bence normal benim 21 haftamda 384gram internetten baktım 360 gr normal diyor bende sevindim 24 fazla diye 🙂😀
Merviktu Goksugul merhaba bebeğinizin doğum kilosu 2500 gram altında olacak şekildeyse evet bebeğe kilo aldıran besinler alabilirsiniz. Ki en rahat kiloyu bol protein az hareketle aldırırsınız bebeğinize. Fakat 2500 gr ve üstü her bebek sağlıklı bebektir. Bir çocuk dr gözünde 2500 gr olan bebekte 4000 gr olan bebekte aynıdır. Lütfen kendinizi bu şekilde çevresel faktörlerle strese sokmayın ve hamileliğinizin tadını çıkarın.
BelisMelis41 Goksugul günde 1 tane maden suyu içebilirsiniz kramplarada iyi geliyor bebegede kilo yapıyormuş ben her gün olmasada günde 1 içiyorum. Pastorize süt te iyi geliyor.
Kilicbebek yaseminan sodyum oranı aşırı yüksek ödem yapar aksine sodyum oranı düşükleri tercih etmelisiniz
SEMAYekta Goksugul dr um bana da hergün 2-3 kase yoğurt ve yeşil mercimek yememi önerdi muz ceviz fındık onlarda iyi geliyor
NinnikoveAnnesi Goksugul Goksugul ben geçen gün Happymom’un bir yazısında görmüştüm. Havuç, avakado, mango, kuruyemiş,balık, yulaf, mercimek,yoğurt, kırmızı biber, yumurta yazıyordu. Yiyebiliyorsan bunları yiyebilirsin.
Kilicbebek Curcu en doğru sağlıklı yorumu yapmışsınız protein beslenme şekli hem anne hem bebek dostu karbonhidrat ise hiçbirine faydası olmaz. Boş bir şişlik kilo. Tavsiye edilen şeylerib çoğu o kadar sağlıksız besinler ki şaşırıyorum bunlarla kilo alsa ne kadar doğru ve sağlıklı olabilir hem bebek hemde bizim için? ..
Hatice-Cihan Goksugul arkadaşlar bebeğin kilolu olması cokmu önemli 2 çocuğum var 3.ye hamileyim özellikle bebeğe kilo aldıran diye yediğim bişey yo sağlıklı olsunda ben normal meyve mi sebzemi etimi normal insan gibi besleniyorum cocuklarimda 3.300 civarında doğdular Allah sağlık sıhhat versin kilo önemli degil
Snglcevk Goksugul bende 33 haftalığım şuan geçen hafta bizimki de 1700 dü şimdi 2 kilo olmuştur göbek çevresi de 10 gün geri geliyor birden geriye düştü bizimki de 29 kadar hep normal gidiyordu bana da minyon olcak falan diyor da ben kilosuna falan üzülmüyorum hiç takma gayet iyi bence şimdi ki bebekler maşallah tosun gibiler o yüzden bizimkiler küçük geliyor doktorlara bence gayet sağlıklı kilosu falan çok da hareketli maşallah 🧿 seninki de öyleyse hiç takma bebi
_AnnE_214 Merhaba anneler men herwey yiyiyorum kimsenin sozune bakmayin ne geliyorsa yeyin cocukda saglam olsun😂😂
_AnnE_214 En cok pilav yeyin yaninda domates salatalik birde et olsun o gozel kilo alirsiniz birde bol bol meyveler yeyin yogurt olsun iyi geliyor