Smk Deletedmom_9 benim eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay olacak işte ondan sıkıntımız sizin varmı sıkıntı bizim degerler düşük
Esmanur1905 aysessozer insallah canım ya sen test yaptın mı benimde 1 hafta var sabırsızlıkla bekliyorum 😜
aysessozer Esmanur1905 yok canım yapmadım adetime daha var diye belirtimde yok gerçi sadece 2 gündür akıntım var bir de ara ara bel ağrısı oluyor sende var mı belirti 😄
Esmanur1905 aysessozer yok canım bende de belirti yok 😅😅 normalde adet olacağımda kasıklarım ve belim agrır ama daha henüz agrı falan yok 🤣🤣 bekliyorum bakalım
aysessozer Esmanur1905 bende bekliyorum bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz 🙏 sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
Esmanur1905 aysessozer adetimin geçmesini bekliyorum canım belli de olmaz ama 😊 insallh haber edelim birbirimize
aysessozer Esmanur1905 bende adet gününe kadar yapmayı düşünmüyorum aslında ama merakıma yenik düşersem Pazartesi günü yapabilirim 😄
Zeyna27 Essraanil benim 26 Eylül rahim filmi çektirdim 2. Ayımdayım kendim kafadan değerlendirdim bekliyorum
aysessozer Esmanur1905 inşallah canım güzel düşünelim güzel olsun olmazsa da diğer ay olur inşallah Allah çok bekletmesin 🙏