zeynepin_annesiiii aiseerol anladım canım . Bana da suni verelim diyecekler mi bakalim gerçi bende doğuramiycaksam o sanciyi çekmek istemiyorum
aiseerol zeynepin_annesiiii aynen ilk bebeğimde suni ile doğumu başlatmışlardı çok zor oldu aynısını yaşamaktan korkuyorum. Birde suniyi çekip açılma olmadığı için sezeryana alınanları duyunca insan daha da tedirgin oluyor resmen iki doğumu da yaşamış gibi Allah muhafaza 🙄 sizin kontrol ne zaman ne diyecek doktorunuz acaba
ebru23 zeynepin_annesiiii rahim yumusatma tsrifini dene sende 7 hurmayi yarip 2 bardak soguk suya atip 2dk kaynat suyunu ic hurmasini ye suya atarken AYETEL KURSI OKUMAK LAZIM ONEMLI OLAN SIFA OLSUN deneyen ve yumusamasi olan birinden duydum her gun yapilmali zaten hurma sifa
zeynepin_annesiiii ebru23 benim yumusamam da yok ama bugün baya bir hurma yedim . O dediğiniz tarifi biliyorum da yapıp işe yaramayanlar da var bazen ne yaparsan yap gelmiyo zorlamiyim diyorum bende artık sezeryan olsa da olur
Aysu_92 Meralrabiamhmt suyun buharınamı oturdun canım yoksa küvetmi doldurup oturdun sancı gelincemi oturucaz.
Meralrabiamhmt Aysu_92 ben kuvetı doldurdum ıcınde oturdum dırek sancım yoktu sonra sancım geldı doguma gıttım dogurduö geldım 3 saatte😂
zeynepin_annesiiii Nurklc38 bugün yaptım sıcak suyu işe yaramadı sadece kanlı akıntım geliyo . Lavaboya fln gidince ama az .
Dilaraeslem zeynepin_annesiiii sıcak suyla düşün altına gir kasların gevşesin. Ada çayı iç. Ayağa kalk belinle daireler çiz. Eşin elini tutsun çömel kalk çömel kalk. Yarım saat yavaş da olsa yürü. 2 kat da olsa merdiven çık.. sağlıkla gelir inşaAllah ağrın olsa bile bunları dene açılman olacaktır