elkacin sinas değişikmiş bu da hiç görmemistim. Hastaneye gelen elbette olur diyosun yani 🥶🥶 Eşim “ne çikolatası ya midye baklava alır koyarız” şeklinde ufkumu açan yorumlar yapıyor her konuda yalnızım 🤣
sinas elkacin bence midye baklava fikri de gayet makul😂 Hastanede de bişey dağıtmak gerekiyo, bizde mutlaka gelen olur. Hemşireler ebeler filan da olacak 😂 Bi yandan da diyorum ki hiçbişeye gerek yok😂😂
elkacin sinas salih doktorun, hastane personelinin midye baklava rızkı var benim doğumumda kesin 🤣🤣 midye baklava hassas noktamız ve yumusak karnımızdır 🤣🤣
elkacin Kızlar yenidoğan çekimi için de anlasma yaptım https://instagram.com/florafilmbaby?utm_medium=copy_link Hem çekimler, hem yaklasımı vs benim cok hosuma gitti. Bir de korkunc uygun fiyatlı. Cekimleri kendi evinizde yapıyormus. Little posers ile anlasacakken bu hanımefendiyle anlastım 😅 siz de arayıstaysanız bir bakın
Bsrydmr elkacin bu anlaştığın hastane çekiminide yapıcak mı canım yoksa sadece doğduktan sonra için mi anlaştın kesinlikle baklava tarzı bişey dağıtırız ordakilere ben çikolata sayısını abartı yaptırmıcam zaten korona var gelemez çoğu kişi sırf olsun anı diye yine hemşirelere de dağıtırız çikolatadan da @sinas
badembid Bsrydmr ben de çikolataları az yaptıracağım oradaki hemşirelere baklava vs dağıtırız diye düşündük
Bsrydmr badembid iyiz canım sen nasılsın yarın doktor kontrolüm var oğlumu görmeye gidicem😍😍 tam 29 haftalık oldum bugün
Bsrydmr badembid @sinas @elkacin kızlar selam bebişi gördük bugün 29. Haftalık 1300 gram olmuş kafası her zamanki gibi çok aşağıda yine bi kasılma olsa sanki kendini itecek gibi dedi doktor🤦♀️ Progestana devam ediyoruz o ilaç rahime dikiş atmak gibi bişeymiş baya etkiliymiş yani kasılma olursa haber ver dedi mutlaka bizde durumlar böyle😚
elkacin badembid @Bsrydmr @sinas bende bi değişiklik yok, randevu bulamadım 2 hafta sonra gidicem doktora 🙈 24 haftadayız şu an. Gelecek ay başında işten ayrılıyorum gün sayıyorum yayılıp yatmak için 🤣
badembid Bsrydmr oh maşallah 🧿😍 çıkınca yaz biz de merak ederiz😍 cumartesi gidiyoruz kontrolümüz var biz de 32. haftaya girdik kızımla 🐣🐣
Bsrydmr badembid baya sona yaklaşıyoruz şaka gibi geliyor bana🤦♀️😀 bakalım kaç gram olmuşlar yazarım canım sende yaz @sinas doğursun hepimiz sıraya giricez 😃😃 @elkacin
sinas Bsrydmr selammm benim dün randevum vardı eşim sağolsun acil işi çıkınca bugün gittim. Karşılaşmış olabilir miyiz☺️ Ben biraz fenaydım çok bulantım vardı foruma da girmedim hiç. Ne güzel ya☺️biz en son 22. Haftada gördük şu an 36+4 olduk yine göremedik…. Bugün itibariyle erken doğum için olan ilaçları kullanmayı bırakıyorum progestan magnezyum vs. Squat, yürüyüş, merdiven çıkma, hurma ahududu çayı vs dönemine hızlı bi geçiş yapacakmışım😂 Erken dönemde kasılma başlamasının altında rahimdeki rahatsızlık yatabilirmiş o yüzden artık gelsin dedi Salih hoca. Bizim kızın başı da tam oturmuş 38i anca bulur dedi☺️ Heyecan başladı bende @badembid @elkacin
Bsrydmr sinas ay hadi yaaa çok kaldı senin çok heycanlı😍😍 kaçta ordaydın canım sen ben saat 11.10 daydı 11.30 gibi girdik içeri keşke karşılaşsak ama nası tanıcaz birbirimizi oda var😀😀 ay senin 2 haftaya gelicek o zaman kısmetse süper🙏
sinas Bsrydmr ben 12 gibi girdim içeri😂 kaydımı yaparken biri de çıkış işlemlerini yapıyordu büşraymış ismi😂 ama bilemedim. Siyahlı biriydi😂 Bu arada ben ismimi kullanıyorum burda ismim Şinas😂 Az kaldı evet ben bi kaç gündür 11.11 de doğsun diye totem yapıyorum 😂😂😂 şaka bi yana sağlıkla gelsin☺️
Bsrydmr sinas ben çıkmışım demekki salih hocaya sen girmişsin ismin ne kadar değişik hiç duymamıştım orda duysam kayıtta aklımda kalırdı anlamı ne demek acaba😍 instagramın filan olsaydı tanırdık birbirimiz gerçi maskeler filan değişiyor insan
elkacin sinas amaniiiin kendi adımı asla kullanamam 😝😝😝😝 müneccim diye anlamı da varmıs. Fal da bakıyorsundur sen simdi 🙈🙈🙈