Bsrydmr elkacin valla o beyaz terliklerden hiç sevmiyordum ama en sadesinden trendyoldan seçtim aldım bi tane sırf çekim için ama yanıma terlik alırım ekstra birkenstock tarzı yada şimdi böyle bol tüylü çıktı ya terlikler moda bakıcam artık yine😀
badembid elkacin almadım ama ya oysho-birkenstock yeni çıkardı ya kapalı onlardan ya da croscs alacağım canım 😇
sinas elkacin ben oyshodan bi terlik aldım kaymaz tabanlı, şu çok tüylü olanlardan değil😅 bi de crocs götürecem duşta kullanmak için☺️ Normal doğum yaparsak duş alıyoruz sanırım ☺️
elkacin Bsrydmr ya fotoğraflarda terlik gözükmüyo ki çoğu omuzdan üstü çekim 🙊 ben pembe crocsla gidicem heralde🤣
badembid Bsrydmr sabahtan gidince kalabalık olmuyor ama bizden sonra çok kalabalık oluyor doğru diyorsun. Ben de haftaya çantamı yapacağım artık
sinas badembid gittikçe zorlaşıyor uyumak🥺 ben hamile yastığı almadım dizimin altına bi yastık koyuyorum. Tuvalet sorunsalı var bi de en az iki defa kalkıyorum 🥺
sinas elkacin hangisi daha iyiyse onu yaparsın artık. Montessori yatakları ben de çok beğeniyorum. Birlikte de uyuyabiliyorsunuz😻
badembid sinas eveet duş önemli onun içinde alacağız canım 🥰♥️ İnşallah istediğimiz gibi olur her şey
elkacin Kızlar çikolata işini ne yaptınız karara varan var mı? Çanlar bu grup için çalıyor bi zaman sonra yapayalnız tek gebe ben olacağım panikledim 🤣🤣
Bsrydmr elkacin yok canım instagramdan bi kaç yer takip ediyorum oralardan yaptırırım diye düşündüm bizim için bi tık erken çikolata yaptırcaz gelcek beklicez 34 35 te yaptırırız bence
sinas elkacin çikolata çok erken geliyor diye erteliyorum sürekli. Son muayenede artık aksiyona geçicem😂 en kötü Pelitten gider yaptırırız diye düşündüğüm için rahatım galiba. Şöyle bişey buldum. Bebek çikolatası adlı bi sitede.hastanede dağıtmak için bundan yaptıracam çok büyük ihtimal. https://resimyukle.io/r/Rn7NLUkFUF
elkacin sinas değişikmiş bu da hiç görmemistim. Hastaneye gelen elbette olur diyosun yani 🥶🥶 Eşim “ne çikolatası ya midye baklava alır koyarız” şeklinde ufkumu açan yorumlar yapıyor her konuda yalnızım 🤣