minuq DerinYalcin Uygulamalar farklı malesef bazı okullar yatırmış bazı müdürler olmaz demiş garip bir düzen malesef
DerinYalcin minuq evet ne yazık ki idari izin meselesinde de aynı şey oldu bir ilçe izin verirken diğeri vermedi. Bu konularda insiyatifin yerel yönetimlere bırakılması böyle sonuçlar doğuruyor maalesef
DerinYalcin Bir de sözleşmeliyseniz bu tür şeyleri MEB yapıyor ama kadrolularınkini okul idaresi yapıyor bundan dolayı da farklılıklar çıkıyor
Esra-2121 Bugün okulumdaki diğer öğretmenlere yattı fakat bana da yatmadı. Üstelik müdür diğer öğretmen arkadaşıma benim için yatacağını söylemiş. Hoş benim idarem idari iznimi Mebbis e mazeret izni diye girmiş o da ayrı bir dert. Ve ısrarla düzeltmediler de.
Guness2021 Bende farklı bir devlet kurumundayım, bizdede aşmamız gereken ek ücret aktif çalışmadığımız için yatmadı sanırım valilik belirliyor bunu
Esra-2121 minuq uygulamada sorduğum diğer öğretmenler mebbiste bir şey görünmediğini söylediler, idari iznin mebbise işlenmediğini söylemişler
N1i2s3a4- Arkadaşlar benim ilçeye yazdığım dilekçe sonrasında ödeneğim yatırılmış. Demek ki yatırılması gerekiyor. İdaresi yatırmayan varsa mutlaka ilçe ile iletişime geçmenizi öneririm.
Esra-2121 N1i2s3a4- biz ilçeyle görüştüğümüzde fiilen görevde olmayan hiç kimseye yatırmadık demiş. Ama kadrolu olanların yatmış, ben sözleşmeli olduğum için yatırılmadı.
birseny N1i2s3a4- bana da ödenmedi . Doğum iznimiz bitince geri kalanı almak için dilekçe verecekmişiz . İdari izin ve doğum izninde yatmazmış