N1i2s3a4- Perşembe günü idari izne ayrılacağım. Eğitim ödeneği kimi okullar Ödemiş. Fakat bizim okulun idaresi ödenmeyeceğini söyledi. Sizde durum nedir? Net bir bilgi var mı?
birseny N1i2s3a4- bana da ödenmedi . Doğum iznimiz bitince geri kalanı almak için dilekçe verecekmişiz . İdari izin ve doğum izninde yatmazmış
N1i2s3a4- Denizmila21 bakanlıkla görüştüm net bilgi alabilmek adına. Cevap bekliyorum 3 gün içerisinde dönüş yapacaklar. Net bir bilgiye ulaşamadım çünkü. Burada da her idarenin kendi kafasına göre hareket etmesini istemiyorum açıkçası.
N1i2s3a4- Denizmila21 hayır henüz dönüş olmadı. Bana idarem tarafından ödenek yatırılmadı. Fakat diğer tanıdğım bir çok kişiye yatırılmış. İlçe ile görüştüm. Dilekçe yazmamı istedi. Dilekçemi okula verdim. Bakalım en azından bir netlik oluşur.
Eses131 Idari izinde olduğumuz için bizlere eğitim ödeneği yatmıyor hanımlar. Okul idaresine sorduğumda bana faal olarak çalışmadığınız için yatirilmaz dendi. Bazı ilceler yatırmış evet ama doğru bir uygulama değil. Izinde olanlara yatırılmamasi gerekiyor.
Nazoo_00 Eses131 genelgede sosyal ve mali haklarımızın diğer çalışanlar gibi devam edecegi yaziyor ve ödenek 1 yili kapsayan bir şey. Ben aldim
DerinYalcin Bana yattı. İdari izin olduğu için yatması gerekiyor ama 32. Haftadan itibaren doğum izniniz başladıysa o zaman yatmıyor.
fenperest Sevgili meslektaslarim. İlgili genelgeyi okuyun lutfen. En sonda link verecegim. 24-32. Hafta arasinda fiilen gorev yapmis sayiliyorsunuz. Yani egitim odenegi ve ek ders bu haftalar arasina denk geliyorsa odenmek zorunda. Hakkinizi arayin. Paragrafa ozellikle dikkat edin. https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/06/20210630-14.pdf
Soldiyez Arkadaşlar Ankara /Etimesgut ilçesinde öğretmenim, bana da yatmadı. Memur yatmayacak diyor anlamadım, üstte paylaşılan yazıya göre almam gerekiyor. Hatta okulda ki memur ısrarla yatan kişilerin geri ödeyeceğini söylüyor.
minuq DerinYalcin Uygulamalar farklı malesef bazı okullar yatırmış bazı müdürler olmaz demiş garip bir düzen malesef
N1i2s3a4- Ben dilekçe yazdım. İdare ödenmeyecek diyor, ilçe ödenebilir diyor. Herkes kafasına göre takılıyor. Bence de ödenmesi gerekir.