Espbulut
[bilinmeyen] Este Lauder’ın fondötenini tavsiye ederim orta kapatıcılıkta ya da daha ağır gece makyajı tarzı derseniz make up forever stick fondöten güzel. Bunların yanında günlük kullanım için hem uygun fiyatlı hemde hafif olan Pure Beauty / Watsons Mağazalarında bulabilirsiniz. Rimel çok değişken bir konu 🤦♀️ Ama eyeliner’da golden rose’ı tüm markalara tercih ederim 👍
Hediye09
Espbulut ben makyajsiz çok bakımsız hissediyorum kendimi. Bide cildim makyaj yapınca daha güzel duruyo vb. Krem kullanıyorum.Pure beauty bb . Kaliteli mi değil mi bilemem ki. Piyasayı bilmiyorum. Siz kaç haftalık gebesiniz? Pure beauty hk ne düşünüyorsunuz??
Duygue
[bilinmeyen] eyeliner sephora kendi ürünü var siyah tam 1.5 sene kullandım bi kücük kutuyu rimel loreal paradise pembe kutu
Busrasahin7714
[bilinmeyen] fondaten : burberry
Eyeliner : urban decay
Rimel: lancome
Rimeli tek gecerim parasinin hakkini veriyor
Fidashka
Cesitli markalar kullaniyorum ama eye linerde vazgecemedigim ve yerini dolduramadigim golden rose ,rimel ise maybelline (push up angel,one by one)
Duygu_k
[bilinmeyen] eski bir Gratis çalışanı olarak saydığınız kozmetiklerimin markası maybelline 😊 fondöten olarak superstay serisini kullanıyorum mat bitişli olduğundan, gayet memnunum.
Gamze06
Melikeb19 ben de sivastayım canım nerden alıyorsun☺️☺️ Bu kadar övünce merak ettim😄
Melikeb19
Gamze06 inan arkadaşın biri yorumu beğenmiş şimdi gördüm🤭 kepenek caddesinde öz bengü kozmetik var acık veya bugday tenliysen 47 numaradını almalısın ordaki kadın da abla da ben gibi ne kadar müdavimi oldugunu anlatır zaten 😘😘
Lemanyusuf
[bilinmeyen] clavis fondöteni Instagram da zümrüt kozmetik de bulabilirsiniz
Elanaz
[bilinmeyen] fondöten, pudra bugüne kadar hiç kullanmadım düğün, nişan dışında. Geri kalan bütün makyaj malzelerimi yves rocher ve the balm'dan alıyorum.
ozgeya
[bilinmeyen] fondöteni düğünüm dışında hayatımda hiç kullanmadım.
Rimel olarak clinique kullanıyorum. Eyeliner da ya mac ya clinique kullanıyorum.
Edanurusta
[bilinmeyen]
Revlon marka fondöten kullanıyorum. Arada da maybelline kullanıyorum
Essence marka dışı pembe olan rimeli kullanıyorum
Ruj olarak flormar mat ruj 02 numara
Bu kullandığım ürünler yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Bittikçe yeniden alıyorum indirimde stok yapıyorum . Çünkü çok severim makyaj yapmayı ☺️
Aybukealtintas
[bilinmeyen] Ben uzun süredir fondöten pudra ve allık olarak clinique kullanıyorum çok ta memnunum tavsiye ederim 🤗
Denis19
Melikeb19 ayy ne güzel anlattın nerde bulcaz biz bunu ya of 🤔🤔
Denis19
Minikmucizemmm kırmızı kapaklı mi canım bende korean kullaniyorum kırmızı kapaklı yani hafif kızıllık veriyi ve doğal duruyo mat
iko58
[bilinmeyen] hem makyaj hem bakım ürünlerimi este lauder kullanıyorum uzun yıllardır memnunum. Alternatif olarak nars da önerebilirim
Seyma18
[bilinmeyen] pudra kullanıyorum ben pastelden yeni aldım ama daha kullanmadım. Eyeliner olarak kesinlikle Rimmel London dan waterproof bı eyeliner var harika birşey benim göz kapaklarim küçük olduğu için ne sursem üst tarafa bulasiyordu bı tek bu bütün gün idare ediyor tavsiye ederim 😊
Kibarbaby
[bilinmeyen] okadar bilmiyorum fakat bende jelide inceside kalın uçlusuda var hepsinden memnunum
Aybukealtintas
[bilinmeyen] nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben bazen kendi mağazasından, bazen boynerden, bazen kendi web sitesinden ve ya trendyol dan alıyorum
Aybukealtintas
[bilinmeyen] Belki kendi magazası yoktur ama boyner den bulabilirsin, ya da internet sitesinden🤗
Aybukealtintas
[bilinmeyen] rica ederim 😘
ElifKarata
[bilinmeyen] makyaj yapmayı unutsam da :)🤗😘 orıflame avon