AyseEmre
[bilinmeyen] flormar ve oriflame kullanıyorum canım ben
Asena_
AyseEmre bir sürü markanınkini denedim en son estee lauder aldım ama kullanamıyorum ben ya hepsi baş ağrısı yapıyor ben de sadece rimel sürsem bile o gün baş ağrısından ölüyorum 🤦🏻♀️
Krasivyy
AyseEmre ben estee lauder kullanıyorum canm biraz pahalı ama çok kaliteli bide baya zaman gidiyor bana
SemraErkann
[bilinmeyen] ben Avon ve oriflame kullanıyorum canım ama gitariste deki ürünlerde çok güzel pahalı ama indirimlerini takip edersen muhteşem seyler senin olabilir özellikle mat fondetenleri muhteşem 🤗😍
znurstnKaraca
[bilinmeyen] fondöten:sephora
Eyeliner:maybelline
Rimel:kullanmıyorum😊
Melikeb19
[bilinmeyen] fondoten olarak Clavis kullanıyorum makyaja başladığımdan beri 10 sene falan oldu hiç değiştirmedim abartısız 300 kişi sormuştur ben sivastayım burda sadece bir yerde satılıyor başka yerlerde bilmiyorum bulabilir misin denemek ister misin ama çok fondöten denedim aralarda bilindik markalardan ve hepsini yüzümde hissettim bu o kadar hoş bir fondoten ki yüzünde hiç hissetmiyorsun sanki tenin cıplak gibi ama görüntü olarak porselen makyaja bin basar öyle hoş pürüzsüz kapatıcılıgı falan çok iyi offf resmen fondötene aşerdim kalkıp süresinin geldi gece gece 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gamze06
Melikeb19 ben de sivastayım canım nerden alıyorsun☺️☺️ Bu kadar övünce merak ettim😄
Denis19
Melikeb19 ayy ne güzel anlattın nerde bulcaz biz bunu ya of 🤔🤔
Kbrsoy
Fondöten olarak Mac kullanıyorum şimdiye kadar kullandığım markalarda en iyisi. Rimel de max factor lash sensational. Eyeliner kullanmıyorum ama balm’ınki hoşuma gitmişti 🤗
SemraErkann
[bilinmeyen] mat güzel canım denemeni tavsiye ederim yüzde parlamıyor ve akmıyor gitaristten alınmıştı kullandığım 🤗
Melikeb19
[bilinmeyen] eyeliner olarak ta catherine arley var bir zamanların bir milyoncu markası ama son çıkardığı Eyeliner çok güzel günlük makyaj yapıyorum bana 5-6 ay rahat gidiyor ve satıcı adamın ilk asla grileşme yapmaz bitti artık kullanmıyım bunu diyeceğin güne kadar akma grileşme vs yaparsa çekinme getir demesiyle almıştım hakikaten de öyle terlemeyle falan akmadı sonuna kadar da kömür gibi kaldı ☺️ Rimel olarak da avonun mark eğik Fırcasını kullanıyorum ambalaj değiştirmeden önce de big rimel diye geçiyordu ondan da çok memnunum uzun senelerdir hiç makyaj malzemesi değiştirmedim
Minikmucizemmm
[bilinmeyen]
Eyeliner lorealin jel olanı fırçasıyla beraber olan
Fontöden yine loreal infallible 24H
Rimel de maybelline sensational mascara
Hepsi gratiste mevcut canım ben çok memnunum ☺️👍
Melikeb19
[bilinmeyen] malesef yaaa diyorum ya Burda sadece tek bir mağaza da var dur internetten bakim bi 🤣🤣
Minikmucizemmm
[bilinmeyen]
Rica ederim canım ☺️ Ki ben bu fondoteni alırken özellikle oradaki kıza söyledim terletmeyen akmayan parlamayan ve gayet iyi kapatıyor 8 ayda bitti gidip bende alacağım tekrar 😂
Denis19
Minikmucizemmm kırmızı kapaklı mi canım bende korean kullaniyorum kırmızı kapaklı yani hafif kızıllık veriyi ve doğal duruyo mat
Melikeb19
[bilinmeyen] zannetmiyorum 😊 inşallah içine sinen birşeyler bulursun😘
Minikmucizemmm
[bilinmeyen]
Eğer ruj düşünürsen se the balm Meet matte Hughes - sıncere
Kesinlikle tavsiyem mükemmel mat zaten birde mentollü internetten bak muhakkak ☺️
Minikmucizemmm
[bilinmeyen]
Ben makyaj yapmayı çok seviyorum o yüzden bana çok dayanmıyor ☺️
Gratiste kendimi kaybediyorum hele bi keresinde onu alayım bunu alayım derken 620 tl ödemiştim 😂😂😂😂
Melikeb19
[bilinmeyen] hiç bilindik bir marka değil 🤭 ama kına gecesinde makyajımı yaparken onu kullanmasını söylemiştim kuaföre verdiğimde o bile bu neymiş ya nerden aldın bunu diye sormuştu😅 aşırı da bereketli tırnak ucu kadar ürün tüm yüze yetiyor he birde fiyatını soracak olursanda en son iki hafta önce falandı 20 TL’ye aldım 🙈 internette bulabilsem site atıcaktım ama onu da bulamadım
Minikmucizemmm
[bilinmeyen]
Zaten eşim şuan daha gratisi gördüğü an önünden geçirmiyor 😂😂😂😂
Melikeb19
[bilinmeyen] yaaaa bizim burda sadece tek bir yerde satılıyor başka dükkanlarda sordum ama bulamadım başka yerlerde olabilir belki demek istedim Sivas küçük yeeerr🙈🙈🙈 kız gerçekten güzel fondoten on seneyi geçti diyorum ya onu kullandığım zaman yüzüme hiç bir şey sürmesem canlı göstermeye yetiyor ama başka bir şey kullandığım zaman ne makyaj yapsam iyi hissetmiyorum yapıştı üzerime 🤷♀️ Bir gün stoktan kalkacak dese malı mülkü satar elindekinin hepsini alırım herhalde adamın 😂😂😂😂
http://www.zumrutkozmetik.com.tr/clavis/yuz.asp canım bak bu sitede en başta beş rengi olan fondoten ben 47 numarasını kullanıyorum bak biraz araştır bulamazsan ve kullanmak istersen Yardımcı olurum Hakikaten 😘😘
Melikeb19
[bilinmeyen] rica ederim ne demekkk inşallah bulursun Eminim tekrardan döner burdan hayatının aşkını bulmuşcasına paylaşırsın 😅🤭 iyi geceler canım sağlıklı doğumlar 👋🏻♥️
Buse000
[bilinmeyen] eger tenin yagliysa mat kullan kuru ciltler icin mat olmuyor
alisaorkhan
Cildimde ciddi bir problem olmadigindan ben çok yüngül garnierden BB istifade ediyorum hafif kapaticiligi ayni zamandada nemlendirmesi var memnunum,sıcaklarda zaten hiçbişey kullanmıyorum hemen akıyor😑
Deletedmom18
[bilinmeyen] canım fondöten mayblıne tek geçerim başka da birşey kullanmıyorum yüzüme