ay-se h61 doktorlar ne diyor tedavi olarak ? Sperm azlığı için doğal yollardan bi karışım yapmıştı bir abla vardı baya iyi gelmişti
ay-se h61 sizinki de çok ciddi bir boyutta mı bilmiyorum ama ben evlenmeden önce vardı polistik bende de ama düzenli beslenme işte spor derken erimiş haberim yok ve evlendim üç ay sonra hamile kaldım bana bir engeli olmadı
Hlm h61 her ikiniz (eşin ve sen) hacamat yaptırmanızı tavsiye ederim. 10 yıl ben de bekledim her yolu denedim. 2. Hacamat sonrası hemen hamile kaldım. Rabbim tez zamanda kucağınıza aldırsın
yusufcukbccegi h61 doğal ürünler var bildiğim ,bunlarla hamile kalan çok kişi taniyorum.Yumurtalık ve spermleri daha sağlıklı hale getiriyor .Benim de ilk 6-7 ay olmayinca bunlari kullandim ,o aydan sonra hamile olduğunu öğrendim.
DEFNE27 h61 evet cnm bende şok oldum o bebegin insan saçının teline kurban olur ya ama onlar ve öyleleri dogursa bile kadir kıymet bilmez anneler olacak allahm evlat isteyen kadınlara nasip etsin inslalah o güzelliği 🤲
DEFNE27 h61 öyle cnm canını sıkma sen bol bol dua et Allah dualrninn karşılığını boş bırakmayacaktır 🙏🤲
Demet_akman h61 5.gunn embriyosu %55 donmuş embriyo %80 tutma olasılığı var 9sene sonra 2.denemede oldu oğlum 10 aylıkken doğal yolla kendiliğinden hamile kaldım nasibinde varsa olur ama ağlamakla değil kalkıp istediğini almakla olur bende yıllarca ağladım istedim başkaları 2. 3. Hamilelerini duyunca 1tanecik diye yalvarırdım rabbime
h61 Demet_akman ne güzel sabretmişsiniz mükafatını da almışsınız tüp bebek yıpratıcı bir süreç yaptıran kadınların hepsi çok güçlü kadınlar size de helal olsun çok sevindim sizin için
Tarihsever h61 canım seni çok iyi anlıyorum her insan bi yavrusu olsun ister ben çok çocuk sevmeme rağmen bir yıl olmadı ona rağmen bende üzüldüm niye olmuyor diye. Şu an 37 haftalık hamileyim şükür. Ama yaptığım iş gereği öyle olaylarla karşılaşıyorum ki öyle hayırsız evlatlar anneleri babaları diyor ki keşke böyle evladım olacağına hiç olmasaydı en azından evladım olmadı derdim diyor. Çünkü var olan bir sorunla uğraşmak daha zor. Dünya çok kötü bi yere gidiyor. Benim çocuk sevmeme istememe nedeniyle böyle bisey yüzündendir. Bazen bu dünyaya bi çocuk getirmesek daha mı iyi olurdu diyorum eşime. Çünkü yaşadıklarım ve isim icabı gördüklerim psikolojimi alt üst ediyor. Sanki her evlat öyle olacakmış gibi geliyor. Hamileyken bile eşimle Allahim eğer hayırsız bi evlat olacaksa sen onu bizden al bize teselli ver diye dua ettik. Sukur şu ana kadar geldik. Rabbım inşallah herkese hayırlı evlatlar nasip eder. Belki esim istemese ben bu dünyaya bir bebek getirmeyi bile düşünmeye bilirdim. O derece gözüm korktu. Ama dilerim Rabbım sana ve tüm isteyenlere hayırlı bir zamanda evlat verir. Ama en güzel şeyler zamanla olur. Kalbini ferah tut ve zaman bırak her şeyi. Çünkü kafayı takincada olmuyor. Biz ne zamanki üzülmeyi bıraktık. O ay hamile kaldım canım.
h61 Tarihsever bende hep dualarımda Rabbim hayırlı evlat nasip et hayırsız olacaksa nasip etme diyorum ama imtihanın her türlüsü zor evladında varlığı kadar emin olun yokluğu da büyük imtihan
Nurklc38 h61 Allahım kucağını boş bırakmasın. 🙏🏻 Böyle düşünüp kendi psikolojini daha kötüye götürürsün canım herşey de vardır bi hayır. Allahım inşAllah gönlüne göre herşeyi nasip eder sana. 😔 üzülme lütfen kafana çok takarsan olmaz rahat olmaya bak Allah kimseyi evlatla sınamasın 🙏🏻
h61 ay-se benim eşimden kaynaklı da sorun var bende zayıfladım her şeyi denedim ama faydası olmadı sonra bir baktım 70 kiloya çıkmışım şimdi de zayıflayamıyorum
Delicesareti h61 5 senenin ardından aşılamayla gebe kaldım ki tüp bebeğin tutma olasılığı daha yüksek maddi açıdan rahatladığınız anda ya aşılama ya tüp bebek deneyin derim zaman kaybetmeyin keşke daha önce tedavi için adım atsaydım diyorum
h61 Delicesareti aslında depresyon tedavisi görüyorum tedavim bitsin inşallah bende aşılama yaptırmak istiyorum tüp bebek şuan için gözümü korkutan bir süreç
h61 Nurklc38 bende pcos eşimde sperm azlığı var tabi benim psikolojim de bozuldu depresyon tedavisi görüyorum bu sebepten
Delicesareti h61 eğer depresyon tedavisi görüyosanız tamamen iyileştikten sonra başlayın dediğiniz gibi çünkü tedavi işi de sabır gerektiren bi iş aşılama kolay bi tedavi yöntemi olsada tutucak mı tutmıcak mı insanı yoruyo ama herşey beyinde biter dünyanın sonu değil sonuçta bütün hayatınızı etkilemesine izin vermeyin bu arada bende pco hastasıyım ilaçsız regl bile olamıyodum baya ileriydi lh hormonum baya yüksek çıkıyodu çok şükür aşılama cevap verdi Allahtan Ümit kesilmez dua edin sabredin Emin’im bebeğiniz siz tamamen hazır olunca size gelicek🌸