Eda-5807 Minnacikbiranne ya gel bana sor bıde 😂 her oyuncağı bır yana dağıtıyor durmuyor televızyon ünitesının ıcınden çıkaramıyorum 😂😌
Elif_Eda Eda-5807 Canım 36 dan sonra hurma yemeye başlanıyor..Ben 36+6 yım şuan..Aramızda bir güncük var 😊😊 Hem doğumu kolaylaştırıyor hemde süt yapıyormuş ben 36 haftaya girdiğimden beri günde 7 tane yemeye gayret ediyorum..
Eda-5807 Elif_Eda bende suan 36+6 yım bende dünden berı yıyorum dün 3 tane yedım ama çok olmasa sonra ağrı gıbı bısey oldu ama yıyorum yınede
Elif_Eda Eda-5807 ye ye iyi geliyor canım..O ilktrn öyle yapabilir birde bebek aşşağıdaysa ondan da olabilir
Eda-5807 Elif_Eda ay sorma bugünde 5 tane yedım suan vajınada Ağrı cekıyorum yürüdükçe batıyor gıbı çok acıyor böyle acı hıssetmedım ben
Eda-5807 Minnacikbiranne tatlı tatlı valla KESK’e benım kızım olsaydıda yıgenıme benzeseydı ama erkek benım oğlanın cekecegı var elınden 😂😂
Eda-5807 Elif_Eda soyledım bugün artık vücudun kendını doğuma hazırlıktır dedı çatı muanesı yaptı açılman yok dedı
Elif_Eda Eda-5807 He o zaman tamam canım..Aman başka birşey olmasında yine iyi yaptın giderek..😊Yalancı kasılmalar gibi birşey
Eda-5807 Elif_Eda aynen olur artık dedı vücudun hazırladığı ıcın doğuma kendını dedı 10 dk bır gelen agrıların kasılmaların olursa dırek acile gel dedı