SeherKabilayNergiz minikprensimmmm1234 hayırlısıyla Allah bizi bir avazda kurtarsın inşallah canım 🙏🎈
Tubamihralina minikprensimmmm1234 evet cnm birde 2 buçuk yaşında kızım var oda beni yoruyor hepsi bir oluyor ☺
Mom54544 minikprensimmmm1234 Bizde 37 olduk tam teyzeler 💕direnmeler tekmeler kıpır kıpır maşallah 😊sancılar 2 sefer geldi 2 hafta üst üste 1 er kere daha yok gece dönerken sağa sola kasiklarim agriyo belim agriyo yatamıyorum
littlefinger Mom54544 ayy aynıymış günümüz bizde tam 37+0 olduk oğluşla 😍 Midem öyle bir yanıyor artık yaşayamıyorum resmen 😪😪
littlefinger Mom54544 bende rennie var ama bir saat falan anca etki ediyor sonra yine yangınlar yine ben 😂
Duygu3542 37+3 bende kızlar. Bebeğim ters bir aydır döner diye bekliyorum ama dönmüyor sizde durumlar nedir. Sizce döner mi
Ozgeleo-07 minikprensimmmm1234 beni nst ye sokmıyor dr sezaryen olucak zaten dıye bir sıkıntı olmadığı sürece bebekte ona gerek yok dedı hıc gırmedım daha . Sanırım benım 4 ü bulur senın kadar belırgın degıl sancı arada cok az oluyor ama hareketlerı cok belırgın ve sıddetlı oluyor artık karnımı sallıyor resmen
Mom54544 littlefinger Öyle tabi yarım saat 1 saat sonra gene aynı akşam yatmadan içiyorum onun sayesinde uykuya dalıyorum gece uyandiriyo gene gidip içiyorum rahatlıyorum 😂