minikprensimmmm1234 Nasılsınız kızlar nasıl geçiyor günleriniz sancılarınız falan başladı mı? Ben 36+1 deyim çok sancılarım oluyor geceleri artık ağrıdan uyuyamıyorum
Seda_nrr minikprensimmmm1234 37+5 im iki gün sonra sezeryanım var aranızdan ayrılıyorum kaderdaşlarım 🤣🤣
Eda-5807 minikprensimmmm1234 bende 36+5 im benımde hafıf oluyor agrılarım gece gündüzde çok toplanma oluyor sert oluyor
SeherKabilayNergiz minikprensimmmm1234 ben de 36+1 deyim canım, özellikle geceleri çok ayrım oluyor uyuyamıyorum 40 da felan doğurursam günler nasıl geçecek onu düşünüyorum 🤦♀️
Ozgeleo-07 minikprensimmmm1234 benımde 36+0 sağımdan soluma bıle donemıyorum yatarken karnımda cok açıyor kasıklarımada batma oluyor 4 ekım gun verdı dr sızın kaçı belli mi ?
ayfrklc0327- 36+2 bende bebek çok kasıyor kendini hep bi yerde topluyor oda ağrı yapıyor o şekilde geçiyor günüm
minikprensimmmm1234 ayfrklc0327- Benim bebekte çok kasıyor kendini ya böyle nefesim falan kesiliyor gibi oluyor ağrı da yapıyor
Emine_clk01 ayfrklc0327- kasılma sanki bebek karninizin içini sıkıyormuş gibi mi oluyor ben hiç anlamıyorum 36+6 yım ilk gebeliğim
Kaktus48 37+5 den bildiriyorum şu an çok hareketli benim kız neler yapıyor icerde bilmiyorum ama her yerimi ağrıtıyor bazen kasikta bazen midem de felaket yerim de duramıyorum resmen😅
Eda-5807 minikprensimmmm1234 gün ıcınde olmuyor çok sık sağa yada sola yatınca toplanıyor sertlesıyor ayağa kalkınca karnımın ıcı çok acıyor ama gecede agrılarım oluyor toplanıyor sağ kalçadan agrı vuruyor kıtlenıyorum yürümeye bıle zor gıdıyorum
minikprensimmmm1234 SeherKabilayNergiz Ben 40 ı bulmam gibi geliyor canım ağrılarım da arttı nst de sancı da çıkıyor
minikprensimmmm1234 Ozgeleo-07 Bebek baş aşağı dönmüş dedi canım nst de sancı da çıktı hazırlıklı ol dedi cumartesi günü kontrolüm var ama bana erken gelecek gibi geliyor gününü beklemez galiba artık kucağıma almak istiyorum 🤭
Ozgeleo-07 minikprensimmmm1234 beni nst ye sokmıyor dr sezaryen olucak zaten dıye bir sıkıntı olmadığı sürece bebekte ona gerek yok dedı hıc gırmedım daha . Sanırım benım 4 ü bulur senın kadar belırgın degıl sancı arada cok az oluyor ama hareketlerı cok belırgın ve sıddetlı oluyor artık karnımı sallıyor resmen
SeherKabilayNergiz minikprensimmmm1234 hayırlısıyla Allah bizi bir avazda kurtarsın inşallah canım 🙏🎈
Zyneepemree minikprensimmmm1234 tam 37.haftamızdayız kasılmalar ve kendini toplamalar olmasa mutlu mesut geçiniyorduk oğlumla 😂 çok rahat hamilelik geçirmeme rağmen son zamanlarım zor geçiyor yürürken kasıklarım ağrıyor perşembe kontrolümüz var bakalım nolcak