Ozge2805 Rceyda resmen aynı şeyleri yaşıyoruz okadar zorlanıyorumki bende artık Allah yardımcımız olsun
Merveee34 Ozge2805 33+2 .. 15 ekim doğum .. çok ağırlaştım çok fazla kilo almadım zayıfım ama kendimi ve göbeğimi tasıyamıyorum .patlayacak gibi hissediyorum kendimi 🥺biran önce doğurmak istiyorum artık
Rceyda Sinem12345 benimki de aynı 32. Haftada doktor artık döneceğini sanmıyorum çok yeri yok demişti zaten hemen hemen hiç yer değiştirmiyor diyebilirim dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. Artık döneceğini sanmıyorum bazen olabiliyormus doğum anında falan ama biz okdar beklemeyeceğiz sezaryen olacak.
Ozge2805 Sinem12345 canım herkesin gebeliği farklıdır senin agrın olmaz bende olur bende Bayadır göğsümden akıyor yeni degil dün resmen şarıl şarıl aktı ve taş gibi şu anda doktora sordum normal canım dedi Yani herkeste farklı ilerleyebiliyor
Ozge2805 Busradoga kuzu kilo bakımından ağırlaşmadım 7 kiloyla yola devam almıyorumda durdu iştahımda yok fakat bu ağırlık anlatamam sana iki günün içinde daha çok şişmiş hissediyorum .
Sinem12345 Rceyda yaaaa insallah benimki döner normal istiyorum çünkü 😭 yarın kontrolüm var o zaman belli olur hersey herhalde üzüldüm az kaldı doğuma çünkü
Rceyda Aynı haftalarda olup tuvalet problemi yaşayan başka biri varmı? Enfeksiyonum yok ama tam olarak idrar çıkışı yapamıyorum yani ordaki kaslarım güçsüzleşmiş gibi kendi kendine akkyor daha cok ama tutabiliyorum istediğimde.
Hilal_cskn38 Ozge2805 bende öyle göbeği taşımak zor aynı haftadayız 34üm dün kontrel vardı birimde göbeği tasıyamıyorum artık
Busradoga Ozge2805 hımm anladım canım ilk söylenince kilo olarakta algılanıyor bir an önce kucaklarımıza alalım bebislerimizi aminnn
Ozge2805 Aysenurctn32 bende bu hafta gittiğimde isteyeceğim ne yesem mide yanması oluyor artık 🥺 İnan ki okadar kusmayla geçen bir hamilelik yaşadımki anlatıkkların hiç yabancı gelmiyor