Cigdemozcan bolca çiğ kuruyemiş özellikle badem ve ceviz tüket. Her gün mutlaka 1 muz ye, 1 sade maden suyu iç 1kase yoğurt ye. Sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta , 7 zeytin , 1 domates 1 salatalık 1 tutam maydanoz, 2-3 kalın dilim kaşar, 1 küçük beyaz peynir ye. Sonda Tahin pekmeze ekmeği bandırıp bandırıp ye. Kurutulmuş kara üzüm ve kara dut ye bol bol. Tereyağı sür ekmeğe ye bol bol. Karbonhidrattan uzak durmaya çalış. Bol meyve tüket çeşitlendir. Kırmızı et en cok kilo yapan şey akşam yemeklerinde az da olsa 1 köfte dahi olsa kırmızı et yemeye çalış. Hatta durumunuz varsa haftada 3-4 gün antrikot tüket.
benim bebeğim de ilk başta hep 1 hafta ilerideyken sonradan 3 hafta geriden geliyordu. Doktor bu bebek zayıf dedi. Ama problem yok önemli olan sağlıklı olması dedi. Ben de moralimi bozdum ama bu şekilde beslenmeye odaklandım. Sonra cocuk bi anda kilo aldı. Hatta doktor bana demişti ki senin bebegin en fazla 2800 gr doğacak. Ama bebeğim 39+3 te 3100 gr çıktı ve daha doğuma var hala doğum belirtisi yok ortalama 3300 gr doğacak . Yani bazı bebekler 5. Ayda bir anda kilo alır bazıları 7. Ayda bazıları son dk vurusu yapar bi anda büyürler belli olmaz. Kafana takma canım. 26 haftalık bebegin 250 gr çıkmış diyorsun 5 hafta geride diyorsun 1 kg olmalıymış diyorsun. Ama şöyle bir durum var 21 haftalık bebek de 250 gr olmaz zaten. Bu işte bir iş var yani bence. Yani yanlışlık olmalı