Cigdemozcan Kızlar amniyosentez array bir sürü şeye bakıldı her şeyim temiz ama bir kilo olması gereken bebeğim 250 gr sadece bugün bunu duyunca dünyam başıma yıkıldı. Doktorlar bile ne denir bilmiyoruz diyolar. Çok canım sıkılıyor çok üzülüyorum ne yesem bebeğime gitmiyor😭
Zehra9616 Cigdemozcan bu haftalarda almazsa belkide ilerki haftalarda alicaktir uzulupte kendini strese sokma gecer insallah niyet’i sifaayla ye sen rabbim yardim eder
Miraycaner Cigdemozcan yiyeceğin şeyler muz kaşar madensuyu kuruyemiş cicibebe ve nesquik de bebeğe kilo aldırıyor diye duydum tabi ne kadar sağlıklı bilemem istersen dene canım
Cigdemozcan Miraycaner yiyorum yemez miyim doktor ne yesen gitmez diyor bende bunu anlamıyorum o zaman nasıl bu kadar zaman geldi diye
mor_menekse1 Cigdemozcan ama başlıkta 5 haftalık gelişim geriliği vardı şaşırdım Allah yardımcınız olsun düzelir ınşAllah
Eceguldemir55 Cigdemozcan Benim ilk hamileligimde 27. Haftada kilosu 731 gramdı ve 38. Hafta 3065 doğdu. Yani senin bebeğinden şuan 1 kg olması beklenemez. Sen yemene icmene devam et canım.
Miraycaner Cigdemozcan kimi bebek beslenemiyor anne karnında o yüzden erken doğuma alınıyor bebek dışarda beslenebilsin diye. Üzme kendini allah büyüktür şifa olsun evladına🌸
mutlugebeee Cigdemozcan sigara falan kullanıyor musunuz? Benimde 25+5′te 813 gr’dı yani sizin 1 kg değil 500 gr kadar geride sanırım sıkmayın canınızı inşallah hızlıca kilo alır bundan sonra🙏🏼
Cigdemozcan mutlugebeee yok hiç kullanmıyorum çevremdede kullanan yok. İnşallah canım çok istiyorum düzelsin diye
987123 Beyin gelişimi nasıl ? İkili üçlü tarama testleriniz nasıl ? Canınız sıkkın biliyorum ama kilo alımı ayrı vücut gelişimi ayrı zeka gelişimi AP ayrı
987123 Beş haftalık geriden gelmesi normal değil benim tavsiyem durumunuz var ya da yok bi defaya mahsus tam teşekkürlü bi hastanede Prof Dr olan bi yere gidip muayene olmanız cok geçmiş olsun stres üzüntü de gelişimini durdurur
Hacer26 4 ay var daha hayirlisiyla tek.problem kilo ise o düzelebilir, bence de bir perinatoloji uzmanına görünüp daha detaylı tum organlarına bi baktırın.Ilaki vardır hi nedeni ve de çözümü Allah’in izniyle.