Snglbrs Kuş pisliğinin şans getirmesi kırk bişeyin şanssızlık getirmesi kara kedi uğursuzluğu yıldız kayarken Dilek tutmak ve daha bi sürü bunları önemsemiyorum diyen yoktur hayatımızda olan şeyler buda bunun gibi
GamzeCan Snglbrs kıyamam yaa 😔 inanmasa da insan sonra kendini affedemiyor 😔 Ama tabiki kader kısmet sen kendini suclama
GamzeCan Bulut2018 bence de riske atmamak gerekiyoor. Seninkiler ne güzel uzamıs gürleşmiş benmkiler daha cok dökülüyo nedense😔
nesoo12 GamzeCan canım herkes söyler buna sen inanıyo musun ben kestırdım allahtan başka kımse bılmez takma kafana ıstedıgın gibi kestır böyle hurafelere inanma
ArifeAhmet GamzeCan çocuğunuzun ömrünü Allahtan başkası kısaltıp uzatamicagına göre böyle saçma şeylere İnanmayın biz kimsenin ömrünü belirleyemeyız 😊 ben kestim inanma öyle şeylere tatlım
Damladuaa GamzeCan batıl inanç hep bunlar canı verende Rabb'im alanda Rabb'im saç kestiryoruz diye bebeğin ömründen neden gitsin 💕💕🐣
ozgeya GamzeCan tamamen tesadüften ibaret. Sanki saçını kestirmeyenler hep mi sağlıklı doğum yapıyor,bebek ölmüyor mu. Tamamen uydurmaca.biz 3 kardeşiz,benim annem de üçümüzde de kestirmiş saçını valla sapasağlamız :)))