GamzeCan Arkadaslar hamileyken saç kestirmek günahmış cocuğun ömrününden gider diyolar ben batıl inanclara pek inanan biri değilim ama konu bebeğim olunca... sizce böyle bisey duyan gören yaşayan var mı?
ozgeya GamzeCan bana da aynı şeyi söylediler tabi ki dinlemedim.iki kere kestirdim saçlarımı. Ömrü veren de alan da Allah,bir saç mı ömrünü kısaltacak bebeğin. Böyle şeylere inanıpta hiç içini bozma bence,herkes birşey söylüyor.
Damlaaaa123 GamzeCan bizim adette var o ... ama bence çok saçma bir şey Allah kaderi yazar bir ömrü bir saca mi bırakır sence?
Aleynaarslan GamzeCan banada söylediler ama günah olduğunu duymadım hiç canıö batıl inanç bunlar ben kestirdim 2 sefer Allah veriyor ömrünü sonuçta Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz
Gulkar GamzeCan bende inanmam ama ilk bebeği kaybettim şimdi aynı şeyi yaşamak istemiyorum insanın içinde bir korku oluşuyor iste saldım çayıra saçları berbat ötesi oldular yaz günü çekilmiyor uzun saç ama ayaklarım gitmiyor kuaföre doğumdan sonra artik
GamzeCan Damlaaaa123 ozgeya Tabiki hersey kader kısmet, ama burda biri saçını kestirmiş cocuk doğmasına iki gün kala kordon bağlanmış ölmüş 😔 biz demiştik diyolar .. işte insan bi saç için bu vicdan azabının içine giremiyor Öyle olmasa bile insan hep kendini suçlarmış gibi🤷🏻♀️
Damlaaaa123 GamzeCan bak canım bence mantık olarak saçma allah saçlarımızı illa uzaticaz diye bir kural koymamış dimi hamileyken de zaten zararı olan bir şey olsa doktor söyler bence zarar gelmiyorsa öyle bir şey de günah olmaz onun nasibi oymuş Allah bir saca göre kader yazmaz ki o zaman biz insanlarin demelerine göre yasayalim omrumuz uzasin
ozgeya GamzeCan tamamen tesadüften ibaret. Sanki saçını kestirmeyenler hep mi sağlıklı doğum yapıyor,bebek ölmüyor mu. Tamamen uydurmaca.biz 3 kardeşiz,benim annem de üçümüzde de kestirmiş saçını valla sapasağlamız :)))
GamzeCan Damlaaaa123 doğru haklısın canım bende inanmıyorum normalde batıl inanclara ama konu insanın bebeği olunca herseye takılıyomus🙈🤗
Caglaaa Bugun kestirdim bizde de aynı şeyleri der büyükler işte bebeğin ömründen gider diye ama saç aynı tırnak gibi
GamzeCan Caglaaa bence de batıl inanc canım yaa bunlarla insanın içini karartmaması lazım işte ama söz konusu bebek olunca insan bi düşünüyor
Damlaaaa123 GamzeCan yani öyle orası da ben Allaha güveniyorum benc e o güvensizlik canım allaha emanet ediyorsun sonuçta bebegini bu kadari yeterli bence 🙂
Gulkar GamzeCan Amin inşallah birazda içten gelen birşey içinden geliyorsa kestir yoksa sonra kestir ben normalde sık kestiririrdim ama şimdi sabrediyorum
GamzeCan SerapTadelenTtnc bence de haklısınn.. Allahım bebislerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn🤗
Snglbrs Aynı şeyi bende yaşadım üç aylık kalbi durdu ve bunu hep ona bağladılar içinde kalmasın kestirme bagtıl inanc dediğimiz çoğu şeyede inanıp uyguluyoruz..
GamzeCan Snglbrs kıyamam yaa 😔 inanmasa da insan sonra kendini affedemiyor 😔 Ama tabiki kader kısmet sen kendini suclama
Bulut2018 Hamileliğimde saçlarım gürleşti uzadı çok güzel oldu vallaha hiç kestirmedim kıyamadım bir defa kestirmek istedim annem izin vermedi
GamzeCan Bulut2018 bence de riske atmamak gerekiyoor. Seninkiler ne güzel uzamıs gürleşmiş benmkiler daha cok dökülüyo nedense😔