es_aybala Vino_2210 bio naturale göre daha kuru kalıyo evet ama her bebekte aynı olmuyo primanın bile pişik yaptığı bebeği gördüm
Seddos Bir_tospik_beklerken Bu ilk alışveriş olayını bilmiyordum, çok mantıklıymış yeni hesap açıp almak teşekkürler 🥰
Mom3834 Bir_tospik_beklerken bebekli anne arkadaşlarıma sordum içeriği en temiz o yaparsa bile için rahat sekilde yapsın en iyisi sleepy bio naturel dediler 🙈 artık ihyacı olana veririzzz
Minnacikbiranne Bir_tospik_beklerken 1 paket 1 no 1 paket 2 no aldım toplam 400 oldu inş 1 no bitmeden küçük gelmez ya 😂😂😂
Ossleemmmm Nasil aliyosunuz. Ben sepete 2 tane ekledim mesela ayni fiyati cikiyo. Yeni hesap acarak ki aldiniz indirimli
Minnacikbiranne Ossleemmmm yok canım zaten 2 tane ekleyince otomatik oluyor. Normal sleepy bezi değil 2.si 1 TL kampanyası yazanı ekleyeceksin
Bir_tospik_beklerken Mom3834 evet doğru sleepyinin tüm ürünlerinin içeriği temiz bende çok araştırdım artık hayırlısı popoları sağ olsun 😄😄
1999luanne Bir_tospik_beklerken her bebeğin poposuna her marka iyi gelmiyor diye duydum. Biraz fazla risk değilmi 🙂
Bir_tospik_beklerken 1999luanne yani o yüzden 2 ayrı numaradan birer paket aldım artık olmazsa ihtiyacı olan birisine verilir çünkü çok uyguna geliyor 2 paket 😊 bizimde kafamızda deli sorular poposu sever mi sevmez mi diye