MahmutDilanDemir Oglununannesi yasinleri daha önce nekadara yaptırdın cnm ben de ıngramda bir sayfa var 360 tl diyor 50 Yasin’e ve 50 tesbihe
Oglununannesi MahmutDilanDemir canım eşim küçük yasin almıştı 1.5 tl idi esnaf olduğu için uyguna aldı tesbihleri inan unuttum ama ya 50 kuruş ya 1 tl idi ben yanına magnet yaptırdım bir de şeker hamurlu kurabiye keselere koydum dördünü öyle dağıttım
Ahmedim Oglununannesi ya benimde son 30 gün inş agustosun 20 yada 19 dedi doktorum bakalım artık 😍😍🙏🙏
Oglununannesi MahmutDilanDemir öyle canım 80 kişilik almıştık biz o şekilde hallettik bunda bi cuz buldum arkasında canım kızım yazıyor onun canım oğlum olanından sipariş vericem tesbihleride aynı şekilde ayarlarım🙂
MahmutDilanDemir Oglununannesi yok CNN sen İstanbul’da şanlısın burda Antep’te herşeyi bulamiyorsun ya ıngsram da 360 tl diyor
Oglununannesi MahmutDilanDemir baya pahalı ya haci şerif var canım ondan ver sipariş isme özel yapıyolar 50-60 tl en fazla
gzbrtk Oglununannesi 28 günümüz kaldı 😍😍😍 40 haftadan önce gelmezse tabi veya 42 haftaya kadar da uzayabilir 😂 bakalım ne zaman gelecek hanımefendi 😁