Hempol Bfduam Aminnnn dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür nasip oldu 🥰🥰🤗 bu ayda senden güzel haberler alırız Allah nasip eder inşallah 🥰 tabi tabi seve seve yanıtlarım 🤗🤗🤗🥰
Bfduam Hempol evet ya hamd olsun, sağlıkla kucağına aldırsın Mevlam meleğini:) Ovülasyonda yumurtlama, çatlamayı bi göreyim de sendeyim o zaman:)
Hempol Bfduam bende okuyordum yumurtlama döneminde yenmesi gerekiyor diye bi tane yemiştim 😅 ama güzel bence de tadı yoğurdun içine doğramıştım 🤗 iki üç tane havuç kuru incir yiyordum aklıma geldikçe bi de hurma yedim günde 3 tane falan
Hesret Hamilelik belirtisi karin bölgesinde kaşıntı yaparmı acaba yardımcı olurmusunuz benim karin bolgesi çok fene kaşınıyor
Asena17 Hesret olabilir benim adetim 1 hafta gectikten sonra gobegim ve goguslerim kasiniyordu gebe oldugumu biliyordum da
Sezya asdfg3 bende bekliyorum keseyi çok zor gördü. Bekleyelim dedi 1 hafta daha bekliycem bu sefer en azından bebeğimide kalp atışını da duyarım en azından 😃
Sezya asdfg3 5+1 de idrara sıkışık gitmek gerekiyormuş. Ben normal gittim. İstersen vajinal bakalım dedi kabul etmedim. Biraz su içip idrara sıkışık girdim tekrar onda da zar zor gördü bi kaç gün erteledik. Bende garanti olsun diye 6 haftadan sonra gitcem.
BeyzA-93-22 Hempol elimizde ultrason kagıdı sadece kese var ama ne sevindik rabbim inş sana da göstersin sende bol bol yaşa bu duyguyu :) ❤️
Hempol BeyzA-93-22 çok şükür bende gördüm keseyi 🥰🥰 güzel geçti çok şükür 🥰 doktor 1 ay sonra geldi randevu için ama ben 2 hafta sonra gitmek istiyorum kalp atışı için siz tekrar ne zaman gideceksiniz 🤗
BeyzA-93-22 Hempol doktorum kalp atışını duyana kadar her hafta burdasın dedi haftaya bir daha gidicem bi sıkıntı olduğu için değilde doktor tanıdık ilgisi o yüzden sanırım 😊
Hempol BeyzA-93-22 çok iyi tanıdık olması büyük şans her hafta için daha rahat eder hem güzel olmuş senin için 🤗