Pambix evlatkokusu0806 Sütün insana aman aman faydası yok ki süt ürünleri daha faydalı.bsut icmiyorsun diye bebeğin zayıf kalcak gelisemicek diye düşünceye kapılma
merakliblog evlatkokusu0806 süt ve ya süt ürünleri tüketebilirsin sıkıntı yok. Ben de içmiyorum yoğurt yiyorum
birtanesi evlatkokusu0806 benim doktorumda söylemişti içemiyorum dedim. O zman günde 1 kase yoğurt ye dedi böyle yapabilirsin. Peyniri çok tüketiyorum dedim o zman sorun yok dedi ama yoğurt yemeyide aksatma dedi🥰🥰
ayselll123 Süt kiminde hamileyken kabızlık yapıyor mesela bana yapmıştı 1-2 sefer içtim hemen hemen 1 haftaya yakın kabızlığı çekmiştim içmez oldum onun yerine yoğurt ve peynire ağırlık veriyorum
durununannesiiiiii Ben 36 haftalık hamileyim cnm sütü zaten sevmezdim hamileliğimde hiç içmedim. Ama yoğurt peynir Severim bunları günlük tükettim. Sende bunları günlük tüketmeye çalış
Zehra9616 evlatkokusu0806 dogdum dogali hic icmemisim ne annemden nede nornal ama yogurt peynir full yerim süt asla almam agzima
Buseikra34 evlatkokusu0806 bende tam tersi yoğurt yiyemiyorum benim eşim de yoğurt ye diyip duruyor o daha faydalıymış (eşim pratisyen bu arada) bana yararlarını sayıp duruyor bezdim valla