evlatkokusu0806 Yerine ypgurt yesek olmuyor mu eş değer olmuyor mu ben asla süt içemem eşim zorundasın diyor ama bu imkansız
bebisim-_00 evlatkokusu0806 olur peynir yoğurda ağırlık ver ille süt içmek zorunda değilsin.bende süt icerim yogurT yiyemiyorum
nazli_24 evlatkokusu0806 bende icemiorm siskinlik yapio ama yiyeblrsen peynir yogurt falan ye sut urunleri yani ayranda olur ama tuzu az olsun
aksu5334 evlatkokusu0806 hamileliğimin başından beri içmiyorum ama sürekli yoğurt ayran peynir lor yiyorum. İlk gebeliğimde de öyleydi hiç bişeyin zorunluluğu yok alternatifler çok😉
Bebiscann evlatkokusu0806 Bende içemiyorum onun için bol bol yoğurt ve peynir yiyorum, kefir içebilirsin illa süt içeceksin diye bişey yok rahatsız oluyorsan
Zynpxx Bende inek sütü içemiyorum hazır laktozsuz süt içebiliyorum bir tek acaba bir zararı var mıdır
Zeyyyn evlatkokusu0806 1 bardak süt içeçeğine 2 kase yogurt ye hayatta soğuk süt içemezdm valla tiksininrdim 🤣nasıl olduysa içiyorum artık
Cansudkmts Bende pek içemiyorum sütü şöyle bir cözüm buldum sütün içine 2-3 tane cici bebe atıyorum öyle içiyorum yada 1 tane atıyorum sütün tadı çok gelmesin diye sütü sade içemiyorum çok tiksiniyorum yada ballı süt 🙈
aselnannesi evlatkokusu0806 eğer icemiyorsan kendini zorlama canım . Ben gebeligimden bu yana haşlanmış yumurta yiyemiyorum ilk 2 ay zorla yedim geri cikardim ağlayarak aglaya yediğim zamanları bilirim bu bebeğe daha çok zarar veriyor bence. onun yerine peynir yoğurt kefir falan icebilirsin :)
Bibebebi evlatkokusu0806 canım yoğurttaki kalsiyum vs daha bile fazla sütten. Ablamda hiç süt içemezdi o kakao ile ılıtıp bal atıp içerdi. Belki öyle seversin🤷🏼♀️
Belacivciv evlatkokusu0806 Valla ben her gün yoğurt peynir yiyorum ama her gün süt içemiyorum, diğerlerini tüketiyorsanız zorunlu değilsiniz bence her gün süt içmeye
RHMYT evlatkokusu0806 ben 🙋 hiç süt içmem kahvaltıda iki üç çeşit peynir yerim gün içinde sık sık ayran, yoğurt, kefir tüketirim.
Ozcan_sukran38 evlatkokusu0806 doktorum bana yatmadan ya süt ya da ayran iç her gün bir bardak dedi ayran içebilirsiniz
Yagmur00 evlatkokusu0806 ben ıcmıyorum zorla ne sana nede bebege yararı olur ben hiç birini yemiyorum sadece yogurt tuketıyorım doktora sorduğum da pnun yerine yiyecekler ye dedı bnde olan besinleri yiyorum