Prensesiminyolculugu BaharAkarakurt-2010 inşallah şimdi baktimda Trendyol da da aynı ürünler satılıyor yorumlar gayet güzel merak etmeyin 😅
BaharAkarakurt-2010 Kara1833 iyi o zmn ben İzmir’de oturyrm 2 gün oldu ama hiç kargo mesajı falan gelmeyince tereddüt ettim ya
Kara1833 Prensesiminyolculugu o üçlü zıbınlar indirimde şuan 20 tl 75 tl üstü alışverişte kargoda bedava
Kara1833 Prensesiminyolculugu bende en başında öyle şaşırdım 😁 ama çok güzel şeyler var ordaki 50 tl lik takımlar başka yerde 70 80 tl dogumdan sonrada ben bu siteye devam etmeyi düşünüyorum allah nasip ederse
BaharAkarakurt-2010 Prensesiminyolculugu hadi bakalım desene iyiki keşfetmişiz Uygun ve güzel bie site
BaharAkarakurt-2010 Kara1833 enucuzbebek oraya da bakın derim çok uygun ve güzel şeyler var tavsiye ederim alanda varmış
Kara1833 BaharAkarakurt-2010 baktım ama benim eksiğim olmayınca alamadım bişey 😂😂 erken keşfetseydim herşeyi bu iki yerden tamamlardım
Lcmss12 Didem44 ben dolap uygulamasından markalı kaliteli ürünleri yarı fiyatından bile daha uyguna alıyorum çocuk kıyafetlerini doğru düzgün kullanmadan yada hiç kullanamadıkları için satıyorlar çok çok avantajlı bi bakın derim
A_S_K BaharAkarakurt-2010 Bunlar canım. Takımların bazıları penyeevsimlik gibi turuncu astronot kafalı,kırmızı olan içi polarlı takım. Yeni doğan şapkalılar 27-28 lira falan. Takımlarda en 30-35 en pahalısı. 25-35 liraya aldım.tulum 40 battaniye 40 çoraplar 7 tl 3 tanesi. Kumaşlarıda çok güzel.
BaharAkarakurt-2010 A_S_K Hayırlı olsun Rabbim sağ sağlim giydirmeyi nasip etsin inşallah. Bende tulumu falan çok beğendim kışın doğacağı icin tam uygun olur