ZeynepP62 34+1 ilk defa bu kadar fazla kasılma oluyor anlamadım internetten bakıyorum yarım saattir pek aydınlanamadım siz yardımcı olurmusunuz ?
Reyooo ZeynepP62 Bence Bi doktora gitmelisin çünkü kasılma erken doğuma neden olabiliyor. Bende de aynı durum olmuştu doktorum Vicium D3 verdi ve bide erken doğumu önleyici iğne verdi.
RabiaYrkAcar ZeynepP62 canım bende 31+5 deyim doktora gittim kasılmalardan bebek Doğum kanalına girmiş dedi kasılmalara dikkat et 4 hafta dişini sık sonra be halin varsa gör dedi ☺️ Kasılmalar sancını başlatırsa doğumu durdurmam dedi 😪 ikinci gebeliğim normal ilk doğumum ve bebeğim iri bu saatten sonra sezeryanda zor dedi doktoruna sor ve biran önce git mutlaka
ZeynepP62 Reyooo Şuan gidemem ki :/ Yani yarın gitsem şuan çok pis korktum 😟 Sadece kasılma var ama acı falan Yok kanama lekelenme falan 🤔 Sendede sadece kasılmamı vardı ?
ZeynepP62 Reyooo Birde ilk defa bu kadar oldu sürekli sürekli kasılma biraz fazla yoruldum birde iş yaptım :/ akabinde ayaklarım şişti ve yanıyor şuanda 🤭
Reyooo ZeynepP62 karnın taş gibi oluyor demi kasılma bu benim bildiğim. Yarın veya haftaiçi Bi kadın doğuma git hem için rahat eder hemde nst Dr sancı felan çıkarsa doktor erken doğumu önleyici iğne verir.
SedaMetinKizilta ZeynepP62 kasılmaların nasıl oluyor canım bende bi ara kendimi çok yormuş dikkat etmemiştim kasılmalar başlamıştı ben Bebek baskı yapıyor sanıyordum ama mLisef nts sancım çıktı erken Doğum riski olabiliyor o durum da sertleşme toplanma oluyor mu
Oglununannesi RabiaYrkAcar ben doktora saatte iki kere en az kasılmam oluyor dedim nst bile sokmadı bebekte 30+3 de 1942 gram 33+0 da 2600 küsür gram iri çıktı buna rağmen hiç takmadı ve bana doğumda ölebilirsin dedi plesantam aşağıdaymış diye tamam durum risklide öleceğimi ilk defa duydum kasılmalarım hala oluyor salı megadaki doktora gidicem inşaallah Elif çilem erenciler yar doç inşaallah iyidir dedikleri gibi
ZeynepP62 SedaMetinKizilta Sürekli toplanıyor sola sağa böyle semsert oluyor hareket olmuyor kaşığımda acı var rahmime baskı yapıyor 😓
RabiaYrkAcar İri olan ilk bebeğim kızım o sebepten sancınla normal Doğum başlarsa durduramam sezeryanda yapamam dedi 😒 o sebepten süreli dikkat ediyorum
Gzdtkn Kasılma derken nerende ve nasıl bişey ? Bende dünden beri vajinama doğru saplanan bir iğne varmışçasına yerimden hoplatan bi sızı yaşıyorum. Birde sağ tarafıma toplanıyor sanki bir gerginlik kendimi rahat hissedememe durumum oluyor. İlk hamileliğim pek bilinçlide değilim. 35. Haftamdayım. Yalancı sancı olabilir belki ama yünede doktora gitsen iyi olur gibi
RabiaYrkAcar Gzdtkn kasılma bebeğin bir yere toplanıp o yerin taş gibi olması şiddetli değişir bazen benim bu şekilde oluyor bazende vajinama şiddetli bir baskıyla can yakıcı batma şeklinde kızımda Doğum sancım kıvrandırmıştı 40+4 de doğdu bu sancı gibi değil can yakıyor batıyor dertleşiyor hatta bir yere toplanınca yürüyemiyoruz bile
ZeynepP62 Gzdtkn benimde ilk gebeliğim sağıma yada sola top gibi çıkıyor yukarı anlamadım birde kaşığım acıyor vajinama baskı yapıyor :/
ZeynepP62 RabiaYrkAcar Yok vajinam agrımıyor kaşığımda bir ağrı var azcık şuanda birde sürekli toplanıyor yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor anlamadım :/
Se3008 @Gulkar en iyisi dinlenmek bugun bende baya işlendim valla doktorumda yok yıllık izinde Allah korusun 🤭
Gulkar Se3008 seninki izinde benim şuan gidecek doktorum bile.yok😊 hangi doktoru bulduysam özel.muayene açtı yarim kaldım artık hangi doktor olursa şansıma
RabiaYrkAcar ZeynepP62 hayırlı haberler al inşallah ama rahat ol çünkü kasılmalı stres tetikler bol bol derin nefes al
RabiaYrkAcar ZeynepP62 işte o kasılma benimde ağrım her kasılmada olmuyor ama yorulunca şiddetli ağrı ile birleşiyor